@nevermet18 , школска другарка неодамна се породи и детенцето го крсти Матео. Мене исто многу ми се допаѓаат Дамјан, Исак, Константин, Лука, Борјан, Јосиф, Димитар, Алек итн.. Ако имам син, здравје боже, ќе биде Дамјан
Брат ми се вика Дамјан. Нема поубаво. Исак ми е премногу модерно за мој стил. А тука и татко му си го набројала хахах.
Ние се одлучивме да се вика бебето Дарија. Во игра беше и Сара ама мм и керкичката премногу го сакаја името па попуштив
Софија Ведран Стефан Михаел Тадеј Томи Виктор Роберт Антонио Калин Кристијан Игор Давид Мартин Оливер Дарко Горазд Филип Бојан
Ние со мм веќе дојдовме до потесен круг, ама сега па потешко ох, незнаеме кое Во изборот се: Хана, Тара, Каја, Ања. Имаме време уште некоја недела да одлучиме, ама тешко ќе биде мислам
Јас пак мислев дека сте веќе решени за Хана. Сите ми се убави, ама Ања ми е нај. Вака би ги подредила јас од најубаво кон помалку убаво за мој вкус: Ања, Тара, Хана, Каја. Ама што и да одлучите, нема да згрешите.
Лично мене паметот највеќе накај Хана ми оди Ама тој ми се мисли и почнав и јас да размислувам за другиве Да, сите и досега што ги елеминиравме беа што не одговараат, а овие сите се тука некаде со презимето
Сите се убави, послушај си ја желбата твоја, секој со свој вкус. Лично јас имињата со њ не ги сакам не знам зошто, но има мн деца со име Ања и некако убаво ми е и тоа.