Mene najubavi mi se Aleksandar i Adrijan. Sinceto se vika Aleksandar a sega seuste ne znam pol no ako e masko pak ke vodam vojna za Adrijan ako treba
Ведран Стефан Михаел Тадеј Томи Виктор Роберт Антонио Калин Кристијан Игор Давид Мартин Оливер Дарко Горазд Филип Бојан
Стефан, Филип, Теодор, Теон, Нико, Кирил, Кириан, Дамјан, Петар, Виктор, Симон, Јан, Mateo, Александар, Андреј,Јосиф. Иринеј, Тимотеј и сличните ми се ептен за владика иако станаа популарни ама еве Тадеј, Матеј, Аврам, Атанасиј, Лука, Јоаким
Никита, Натаниел Сепак Софија И после женското кога ќе се омажи да мора да го задржи само своето презиме или да бара маж со презиме кое ќе одговара на нејзиното име? Малку шала, сите размислуваме на свој начин, понекогаш интересно.
Освен Георгина и Крис, сите други имиња се многу чести и многу веројатно да ги има и некое друго дете од школо
Што знам, јас па мислам сеа во тренд се овие руските па тие се најчести. Секое второ дете се вика Алексеј, Николај, Клара, Каја, Дарија .. Не дека имињата се лоши него се доста фрекфентни во последно сакам да кажам. На крајот од денот најбитно е да му се допадне на родителите.
Убаво ми е Делфина, несекојдневно - ќе ја викаат Делфи мене убави ми се: Бојана, Андреа, Изабела, Стефан, Давид, Даниел