@orhideea Дени не ти го спомнале гледам. Доријан е океј, познавам некои шо се викаат така, но е сепак многу ретко име во споредба со другите.
Димитар. Аа сега читам велиш дека не сакаш така бидејќи некој прекар ќе му ставиле. Според мене, нема врска тоа, кој сака прекар да става ќе става и парамон што нема врска со името. Моето име на пример нема некој прекар, одземаа две букви од моето име и велат тоа е мојот прекар. Според мене многу убаво име е Димитар, има и други имиња со почетна буква Д што се прекрасни, на пример Драган, Душко, има и други ама тие се по од старо време.
Дарен, Доротеј. Инаку и Доријан ми звучи убаво. И воопшто не потсетува на името на свекорот. Што знам, јас не би ги поврзала. А и штом ти знаеш дела не е на него, гајле ти е другите што ќе мислат.
Zenski ajde pomagajte uste nekoj den ili nedela kojznae ke ni stignat dve maski bliznacinja, dolgo cekani a iminja uste nemame. Inaku ziveeme co stranstvo ama sakame makedonski iminja da ne se zaboravime od kaj sme nikogas . Pomos pomagajte
Што мислите за Искра? Дали е убаво и православно ? Сакам ќерката да биде Искра некако се чудат луѓево дали дека не е толку популарно годиниве све се навикнати на кратки или до мене е
Abre majka, toa e tvoe dete, kako sakas ti ke go krstis, ti ke go vikas po toa ime cel zivot, daj ne se zamaraj za drugite, i mene mi mrcea i toa najbliskite za anja demek kratko ime vaka taka pa bas mi bese gajle, sto sakaat neka mislat, oni nek si gledaat za nivnite deca