Кети , Кити , Каја , Мони , Наде , Биби, Тања, Сања , Вања , Ања , Мими, Габи , Деси, Дуња , Јасна… Мето , Кире , Пепи , Лазе , Ване , Роби, Боби , Дени , Даре, Саша , Калин…. @MrenaRiba
Мојава ќе се вика Клеа. Уште сега ја викаме по името , маж ми ништо не ми кажа се што ќе кажам јас му се свиѓа Ние секако немаме нешто препосебни презимиња Клеа Спасовски мислам дека е океј Многу и го сакам именцето
Дениција, Бјанка, Искра, Фросина, Евгенија, Миа, Уна, Тара, Кирјана, Бела, Каја, Аника, Дуња, Ангелина.. Влегувам во 9ти и не знам кој пат да го фаќам
Сите се многу убави (лично Кирјана не ми се свиѓа), влечете ливче, така и ќе знаете кое име највеќе ви се допаѓа
Аника и Дениција Делфина исто е многу убаво Овие сите ги сакам ама дека се подолги па да не го кратиме
Јас само да ти кажам како изгледа од страна кога им давате странски имиња на децата, а имаат вообичаени македонски презимиња, дека не е убаво како што си мислите туку смешно, му набивате комплекси на детето од мало..
И Душанка можеш, сите ќе ја викаат душо скратено. Не ми беше намерата да ти солам памет, ова е само рандом коментар од небитен лик како изгледа кога детето се вика Џенифер Патлиџанковска од страна гледано.
Ти кога би пишала дека детето ќе ти се вика или планираш да ти се вика Џенифер Патлиџанковска јас не би ти ударила риплеј со негативно мислење пошто твое дете твој избор така што тотално ми се небитни твоиве коментари затоа што ти е досадно по дома