Сите се убави, ама Ирис и Аника ми се издвојуваат. Плус и за двете имиња имам драги ликови, па ме потсетуваата на позитива. Јас за мали кога биравме име во потесен круг беа Дамјан, Војдан, Јане и Илин. До последно беше Дамјан, ама хормоните одлучија и се смени одлуката во последен момент Инаку меѓу поомилени ми беа Виктор, Горјан, Горазд, Огнен, ама за сите имаме блиски луѓе па баш и не ми одеше.
Јас и синко сме Меги тим , он не дозволува никако друго И веќе си ја вика по име и мн.слатко звучи тоа Мене Ема исто ми е фејв. од првото ми остана желбата. Сакам да се одлучам и да не го мислам веќе
Убаво и необично име е Меги. Освен скратено од Магдалена, го немам слушнато. Ретко е. Тогаш одлучете се за Меги. Туку ти си одбрала само убави имиња и оди одлучи се
Леле баш. Сите ми се убави Скратено е од Магдалена и значи бисер Мн.е ретко да, јас познавам едно девојче и едно девојче, сега е веќе мама и двете се премили. Мислам дека они допринесоа . Девојчето еден период го чуваше синко, кратко беше една недела, ама толку љубов имаше за децата и толку беше мила кон синко
Игнат и Игнатиј и мене ми се многу убави и ретки имиња. Дамјан, Андреј, Марин - како предлози. Ирис, Аника, Ема.
Ние бевме договорени ако биде женско, јас да одберам. Ми се вртеа во глава Емили, Мелани, Срна.... За машко до крај немавме одлучено, но сплет на околности допринесоа да си го носи името на својот вујко, кој сега е ангел, Василиј.
Скромен е на мајка му И ќерката и е супер , на гак работи. Ептен воспитани деца. Кога го пиша името,одма на него ме асоцираше, само него го знам така да се вика
Сега бргу го слушнав името Тома. Можеби немаше да го забележам името, колку бебчето кое беше преслатко.