Моево е Лука Кристијан, ако имам женско ќе биде Миа,сегокаш сум сакала машкото Лука да се вика а женското Миа,а тоа Кристијан беше желба на мм,средно име му е,само на изводи и свидетелства ќе го има
Дај боже на сите желбите еден ден да Ви се исполнат, да имате колку сакате, какви сакате по пол и по име дечиња. Јас имам само име за момченце Марко, а интимно си посакувам ќеркичка. Ама ако партнерот има некое име што многу го сака, никогаш нема да правам проблем околу тоа. Па дури и ако е име на неговите родители, кога бев помлада поинаку размислував, да се разбереме девојки. Сфатив дека се што лета не се јаде, или ако сакате, си легнав и јас на брашното.
За машко многу ми се допаѓаат имињата Андрија и Јаков а за женско Лина, прво повеќе ми се допаѓаше сега некако и не сум баш убедена
Би сакала да имам машко и женско.За девојчето би сакала да се вика Михаела,Каја или Ања,а синчето Андреј или Лука
Женски: Андреа, Ема, Лара, Луција, Марта, Петра, Томислава, Ведрана,(Тамара и Теодора ми се најомилените) Машки:Андреј, Божидар, Матија, Петар
Женско - МОРА да биде Андријана или Анастасија ... отсекогаш сум ги сакала овие две имиња Машко - Марко или Андреј
ДЕФИНИТИВНО наааааајубави имиња, Андријана и Анастасија ... И моите ќе се викаат така, ако се девојчиња
Поголемото дете ми се вика Андреј помалото Климент А Здравје боже третото ако биде женско ќе се вика Бисера
мојата керка се вика MARIJA посто е родена на богородица здравје ако имам фторо маско би сакала да се вика Aндреј а ако биде пак зенско сакам ива
Ми треба помош за име на моето машко бебенце...ве молам да ми кажите кое ви е најубаво...Калин, Mатеј или Даријан....а и предлози се добредојдени....фалааааа ви многууууу...