Daron neznam od kaj go izvade iskreno, a ovde e temata predlog za iminja. Ovaa logika so znamenitosti na Makedonija, sekoja cest kako ti teknalo, mislam nema drug vakov predlog vo cela tema
Здравје, ако некогаш се решам за второ и биде машко, ќе биде Борис, Војдан, Васил, Симон и уште пар други. За второ женско Лена, Марта, Илина, Ирина *мислењево како reminder да го имам
Ни сум го сретнала досега кај некој христијанин ни па сега, баш барав информација. Во Германија и Молдавија било често име, во Македонија само кај албанци сум го слушнала, како што кажав.
па не се ова толку чудни имиња ко шо мислите. Имам другар Флоријан,ехеее крстен е така уште пред 35 год.И не е Албанец туку наш Иларија Кирилов на инстаграм.Преубава девојка со мн убаво име.Исто наша е Иларион или Илариј (од другарка ми се вика така) мн убаво име ми е мене. За Пелагија не знам ама имаме Пела во фамилија.Скратено од Пелагија.
Првото ми се вика Нина. Ако е се во ред треба да чекаме радосни вести за брзо, а јас од возбуда само прашувам дома идеи за машки имиња ако е женско ќе биде дефинитивно Клара, за машко стварно немам појма. Филип, Симон, Доминик.. ми требаат имиња што ќе се во страство прифатливи.
Марко, Мартин, Александар, Петар, Никола(с), Симон, Борис, Џејмс, Доријан, Тео, Лео, Алан, Себастијан, Теодор, Мајкл
Преубава е и машката верзија. 17та недела сум и моите избори за женско се Лена, Срна или Настја. А за машко Максим или Вук.
За месец дена ни доага принцеза бр. 2 уште не сме одлучиле за името Предлог на дада - Алексиа На мм. Не му се допаѓа Се мислам за Емили, Ива, Ана Други некои...?