Кога веќе се прашува дадата,ако е малечка јас би ја исполнила желбата. Клара,Кира,Лара,Сара,Ема,Зоја,Теона,Анисија,Аника, Уна, Тара, Јоана, Инес,Ирис,Лена,Нина..
Никогаш не сум ги сакала овие "американски" имиња. Повеќе сум за македонски, поубави ми се. Ива или Ана, Ива е почесто така да јас сум повеќе за Ана.
Ана е исто доста често име, многу Ана што се викаат познавам. Пак ми е убаво името, зошто лично не ги делам по тоа често и не толку често име.
Многу го сакав и сеуште го сакам името Габриел, незнам зошто и ми остана неисполнета желба, кој како ќе слушнеше сите велеа дека не им се допаѓа вклучувајќи го и мм..... А за второ здрљвје кога и ако имаме не верувам да го бендисаат пак хахахаха стално ги читам имињава овде има некои убави што не ми текнале ни за машко ни женско. Кога ќе дојде време има да листам да листам хаха
Здравко Чолич пред скоро 50 год ја отпеа најубавата песна за Емили .Ама денешниве деца поима немаат за тоа Мн е грозно кога превртувате очи или ставате смајлиња со гадење за нечие име.Не знам еве вие што толку уникатни и преубави имиња имате?
И ти немаш потреба толку лично да си сфаќаш. Олабај се, форум е ова не секој со секого се сложува за нешто.
Џој, емоџи е.. не знаев дека ако некој користи емоџи го праи некултурен. Никого не навредив нити пишав дека името е грдо или катастрофа, туку дека не ми се свиѓа ствар укус. преовеличуваш. Ако те навредило едно емоџи и си толку сензитивна ти се извинувам.