Јас па само една Ана имам сретнато до сега. Ни јас не ги делам, ама искрено не сакам детето да ми има некои пречести имиња нпр. Сара, Теодора, Анастасија...(ми се допаѓаат имињата, ама лично имам многу познаници со ова име и затоа сум ги преслушала)
Ajde devojki davajte predlozi za zenski iminja bliznacki bremena sum 15 nedeli dvojajcani bliznaci se
Мене ми беше едно од двете имиња околу кои се мислевме кога се породив, и исто, остана само пуста желба.
Ако се така вика керка ти, не значи по дифолт дека е убаво. Може на некој и да не му се свиѓа и ок е.
Мене Ема. Емили лигаво ми звучи, а Емилија многу сериозно, прашање на вкус секако. Ако имам деца некогаш одлучна сум за имињава Мартин/Мартина, Александар/Александра. Класика се. Секако на некој може и да не му се допаѓаат, битно е мене дека ми се прекрасни.
Карло , Олег , Матео , Дарин поретки имиња ми се поубави лично мене ама тебе ако ти е убаво на никој друг немора и не треба да му се свиѓа! btw и Калин е убаво само што е почесто.
Имам неколку имиња што ми се допаѓаат, рано е да знаеме за пол ама веќе си размислував во себе. Чести имиња се сите ама одлучна сум да му дадеме име што не е толку необично. Машки имиња многу повеќе ми се допаѓаат, тежок избор ќе биде. Машки имиња што ми се убави - Никола, Давор, Давид, Максим, Марко, Мартин, Иван, Филип, Кристијан, Матео, Марин... Женски - Кристина, Магдалена, Бисера, Катерина, Ивана, Ангела, Ангелина... Неодамна бев кума на едно преслатко бебе Глигор. Многу убаво име, не е толку често. Не сум размислила претходно за името, може еве ќе послужи на некого како идеја.
Кога и за Емили првртуваат очи, стварно се чудам кое име е според нив убаво. Емили бре Преубаво име знаеш. Подобро и да не се чита темата.
Се е прашање на вкус. Емили се вика внука ми, па ми отпаѓа тоа за следново ако е девојче, инаку сакав следно така ако е девојче, првото ми е Мелани Ако е девојче; Илина, Јоана Ако е машко; Милош, Матео, па и Илин Или ќерка ми големата ќе се изјасни здравје