Калин. Модерно, уникатно, ептен убаво име после него би Ангел но офенс ама Златко и Лазар не ми се за бебуш роден во 2023. Клај му некое помладалачко
Какво е тоа младалачко име ? ЛеонЧЕ ми е ептен кјут за бебенце Ама за ерген не ми иде . А тек па дедо коа ќе биде Деде ЛеонЧЕ @elenaklasik Лазар од мене Иако сега Калин би го ставила да раѓав второ
@elenaklasik Лазар ми е најмоќно од наведениве. Калин и Ангел се убави и двете. Златко не,освен ако не е фамилијарно наследено и со значење за вас. Ако не ви е затворен списокот,би ти предложила уште две- Јосиф и Војдан
Иан. Иначе ја сум Јована и во странство. Освен што по институции ќе ме наречеа Џована кај што не ми е ни битно како ќе ми се обратат се додека ми завршат работа, сите останати со кои бев во постојан контакт ме викаа Јована, како што сум се претставила. Е последнава година сум во Германија, тука постои Јохана верзијата, па приметив никој веќе не ме буни за Џ. Така што ако сакате одредено име да употребите нема некоја голема потреба за барање верзии. @elenaklasik Максим.
Mojte sinovi se vikaat Jakov i Matijas A zdravje ako bidam pak trudna i bide zensko ke se vika Nikolija a ako bide masko Vasilije ili Leonid