Ние уште немаме име Јас сакам Иван мм не сака. Др предлози : Кирил Филип Стефан Калин Виктор (желба на мм) Кипријан (желба на синко, бидејки има другарче со тоа име, ама ние не сакаме до душа како го вика Кипе нагалено почнува да ми се свиѓа Изгледа дури не се роди нема да се одлучиме. @KuklickaSk Димитри
Убави се сите, само Калин и Кипријан мене не ми се по ќеф. Ние здравје дадиче треба да имаме, немаме ни име, ни фаворити . Ќе седниме некој ден да разгледаме убаво да сведиме барем на неколку имиња.
И мене Кипријан ми е преубаво, ама уште од старт ми го отфрли либе. Од останатите Кирил ми е најубаво мене. По редослед Кирил Филип Стефан Виктор Калин
@lackygirl јас вака би Кирил Виктор Стефан Калин Филип Иван И кај мене скроз истиве беа во игра, сите ми се допаѓаат. Кипријан како презиме сум го чула, Кипријанов(ска), а како име не ми лепи.
Секогаш ми беше желба ако имам син да се вика Јаков или Јосиф.но син ми го крстивме по желбата на ќерка ми Лука се вика,а ќерка ми е по желба на маж ми крстена Ања.да се живи и здрави,ако одиме на трето ќе биде по моја желба се надевам