За првото машко име по пат од преглед во кола одлучивме. Брзо и лесно. Второво,женско. Пишав тука за Софија или Матеа. Мали сака Софија,мм секој ден со нов предлог доаѓа .. Јас никако да се одлучам... Тука повеќе гласови имаше за Софија... Најдобро да влечеме дома ливче и готово. Или да се решам за Софија и више да не менувам до крај! Дајте уште некој предлог ај... Едит: и Клара ми е убавоооо
Ај не претерувај Ако ти дадеме уште некој предлог, мозокот ќе ти изгори Ќерка ми е Софија Така да, јас уште сум за Софија Матеа не ми прави мерак, Клара ми е именце за ако имам втора женска некогаш. Преубаво име е!
Софија е преубаво име Матеа и Клара не ми се свиѓаат предлог за женско име Зарина, Катина, Дафина, Катерина, Ева, Вера според мене Софија тие најдобар избор.
Кај нас го доби името кое воопшто не беше ниту еднаш спомнато синко така го завика последната недела, дента кога се породив шетал со мајка ми низ град и на сите му кажувал, Ми се роди бебето Андреј ќе се вика Софија и од мене имаш глас.
Софија ми е непрежалено име.3 ќерки родив и ниедна не е Софија , дека маж ми не сакаше.Ако раѓам 4 то тоа ке е заради името само Мн ми е отмено и убаво име
dajte predlog za masko.ime nemozam da se dogovoram so mm se odluciv za mario na kraj na komsikava se vikalo maloto mario sea nemozelo se nerviram nemam idea veke jas bev za Tadej nemozam da go.ubedam