Макијан, Мартинијан, Лукијан.....зошто не го крстиш Мартин, Лука, од кај изледе трендов?! За Ноа имавме многу јака дешавка, кажува другарка Ноа ќе го крстела бебето и и се врти друга другарка и вика штооо? Што ти е тоа ма? И оваа и вика па име бе. Чек чек па нели е мушко?! Абе сме се ваљале од смеење
И Маркијан и Лукијан и Ноа ги има во православно календарче. Сериозно многу си земате за право бесрамно да коментирате туѓи избори за сопствените деца. Се надевам потсмевов ќе го зачувате за себе и нема да го пренесете на вашите деца па да се були према другарчињата.
Шо кажа и ти па сеа.. Скратена форма на Иван е, а не навредлива вокативна со извичници. Иво Андриќ гарант навреден цел живот бил
Полна си бисери сваќе Ама Мона звучи фино, иако врска неам дали е име тоа Ваљда е? Едит: Име било бе Името Мона има Ирско - Галско потекло и неговото значење е благородна или аристократка.
И? Вас ќе ве слуша? Ама никад нема да си признаат дека се були. Многу ме нервира темава иако децата ми се со општоприфатени имиња за сенародната маса.
ок е и синот да се крсти пример Ончо, а ќерката Бермуда-Беремуда нешто ко мистерија од триаголников бермудски ем може да е и за машко имево и ем весело е а може и да се сфати ко рецимо Џеремаја па Беремуда е слично на Џеремаја
Не сте вистински другарки, толку ќе кажам. Па јас ќе се радувам кое и да име го одбрала моја блиска, никад нема да се ваљам од смеење. Ноа е прекрасно име
Па и кога ќе се избацат вака, да се пофалат, како нешто многу добро да направиле. Ептен јака дешавка, нема што.