Нолан како ви звучи. Првото ми има необично име па сакам и на второто така првото го сакав уште од дете и го ставив ама сега за второто незнам баш до сега само Нолан или Диего ми паѓаат на памет понудете други
Мене лично не ми се допаѓаат, но се е прашање на вкус. Можеби ако сте во странство би поминале. Јас лично не сум за инсистирање името да е уникатно, па макар било измислено и чудно... Мое мислење, пак ќе кажам пред да ми скокнете
Vo stranstvo kje se rodi da ama prvoto mi e rodeno tuka I e so unikatno ime mene pak tie na site ne mi se dopagjaat ama neli se e vkus blagodaram za odg koga kje odlucime skroz kje pisam sto sum odbrala
Леле како да ми ги прочита мислите, шетавме во парк и по едно детенце викаа : Ноа, Ноа.. јас се заљубив во името Ноа- Нолан. Хахаха браво може и јас така ќе го крстам. Јас сум ептен за модерните имиња, ствар вкус е секако
Нолан значи познат или гласен човек. Диего е изведено од друго име што значи учител. Мене лично повеќе ми се допаѓа Нолан. Давид.
Во последно време гледам никој не се замара ако е детето родено на некој празник, сепак му се дава некое друго име. Што мислите вие за ова? Дали гледате на празници или ќе си крстите дете како што си имате замислено вие?
Си го крстивме како што ни беше желба. Не е роден на празник, ама и да беше не би ставала име на тој начин, како што не поддржувам ни именување по баби и дедовци. Нова личност- ново име.