ми се ближи полека терминов име за нашава мома се во игра Надја или Ирис.Се неемаме одлучено уште што мислите вие
И мене ми е Ирис едно од најубавите женски имиња, омилено цвеќе што ме потсеќа на детство. Инаку има и бели ириси (кај нас како перуники се попознати мислам).
Тисидора хахах Ама отпосле ми текна дека може ќе има будали да и го кратат на Дора. Ќе треба да се тепаме
Тисидора? Вие си го измисливте или постои имево? Не ств прв пат го слушам Ти си Дора? Дора ќе ја викаат дефинитивно, со тоа што ќе има секогаш шала, Ти си Дора? Без лутење, мене така ми звучи Исидора постои, ама со Т? Нас Исидора и Доротеа ни беа за второ во список Инаку поголемиве имиња скоро секогаш се кратат... Мене првото девојче ми е Сара, тоа не се крати. А второто Софија е, Софи си ја викаме од прв ден Само кога ќе ме налути (гризне за цице у последно време), и викам Софија?!
Хахахах Исидора е ,со т ја вика внукот на золва ми и Луна знаеше кои две се во игра па мислев ќе сфати затоа така напишав. Сара и Софија се убави ама ги има во блиска фамилија. Инаку јас никогаш не кратам ни на мое ни на туѓи деца.