Имиња за вашите деца

Discussion in 'Бебе' started by Bisera.Sk, Feb 9, 2010.

1. mama11

mama11 Истакнат член

Јас така за крштевка абе се превртуваа се скараа не ми правеше никој муабет (многу ми е галје) зошто у црквата кај шо они сакале не сум го крштевала детето. И пак по мое си направив како што си сакав они колку сакаат можат да зборат ич не ми е галје ако сака и удар нека го мавне зошто тоа ми збореа мене ако не правам по нивно :D ене го уште е жив и здрав :lol:

BubamaraM likes this.
  2. BubamaraM

BubamaraM Истакнат член

Хахахаха, Абе драми, мора они да бидат центар пажња.

3. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Никогаш не сум го сфаќала тоа наметнување на име за детето. Буквално никој, ама никој нема право да ни се меша, ни мајка ми, ни свекрва ми ни некој трет. Што има некој трет да ми наметнува име за МОЕ дете? Со кое право побогу?
    Среќа сите во фамилија сме согласни на оваа тема, здравје кога ќе биде време само јас и сопругот ќе си одлучиме и детето нема да носи име на никој од фамилија.

4. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Никогаш не сум го сфаќала тоа наметнување на име за детето. Буквално никој, ама никој нема право да ни се меша, ни мајка ми, ни свекрва ми ни некој трет. Што има некој трет да ми наметнува име за МОЕ дете? Со кое право побогу?
    Среќа сите во фамилија сме согласни на оваа тема, здравје кога ќе биде време само јас и сопругот ќе си одлучиме и детето нема да носи име на никој од фамилија.

BubamaraM likes this.