ние уште не сме решиле за име и сум многу тажна затоа што уште си го викам бебе или на шала безименко наш
Моето прво синче си го крстив Валентино а сега е тато на ред да крсти,пак очекуваме синче па тато се мисли околку Теодор или Виктор па ќе видиме
За машко - Леонид, Леон, Лука, Дамјан, Даниел, Теодор За женско - Теодора, Сара, Наталија, Михаела, Теона
Женско: Катина, Ива и мм што предложи пред некој ден, а мене многу ми се допадна: Маша. Машко: немаме
А исто и Марко и Валентина ми се допаѓаат. Но мора и едно шпанско, за потеклото да си го зачуваме, како што пишав за женско Изабел, а машко појма немам!
керкичката си ја крстив јас никој не ми се мешаше во одлуката мм немаше некоја посебна желба ,а сега здравје за другово бебче керка ми има две опции и не смее никој да и пререче ТАМАРА или ЕМА еден ден е едното друг ден другото па ке видиме на крај а за третата опција не ви кажав АНДРЕЈ никогаш не се знае
Добро е имате и трета опција за секој случај...да не ве фати паника Тамара и Ема????Сама ли ги смисли малата?Браво јас Ема би одбрала... Нека се здрави и живи
Сама ги смисли јас сум повеке за ТАМАРА ама ке видиме малава шефица што ке одлучи Спојлер на почетокот кога не го знаевме полот на сите им викаше бебето ке се вика АНДРЕЈ
Имам едно и единствено име кое ме полудува ЈОСИПА, кога би имала ќерка би си ја крстила Јосипа, не познавам ниту една Јосипа освен нормално Јосипа Лисац
Имам две 3 омилени бидејчи сакам син и две ќерки (се нсадевам ќе ми се исполни желбата еден ден) Би се викале Лука ,Мелани и Магадлена(на братучедка ми премногу ја сакам и едната би ја крстила со нејзиното име) секако доколку еден ден биде вака а ако е поинаку ќе најдеме решение
машки Христијан дефинитивно името на ангелот мој Дамјан,Адријан,Филип,Андреј,а од женските Јана,Анастасија,Маријана,Глориа и Делфина
Женски имиња помеѓу кои и се двоумам моментално се: Евгенија Стефанија Машки имиња: Лука Евгениј Па тоа би било тоа....
Ние уште пред да останам трудна си се договоривме дека и ја си мм ги сакаме имињата Јана или Јаков.. Па сега за сега е Јаков.. Иако, во текот на бременоста ми се допадна многу и Мојсеј, а сега пред некој ден случајно слушнав како една мајка си го викна своето дете Калин.. и одма ушите радари И му викам на мм дека имам ново име и ми вика е неможе веке си е Јаков и крај.. А и јас некако си се навикнав на Јаков, па ке си остане така сега за сега Па здравје кога ке си дојде следното ако не биде Јана, може да биде Калин. Навистина ми се допага