Женско Теодора,Јана ама ако беше женско Катерина ќе се викаше(желба на мажми)тоа ни е план b за секој случај Машко Матеј ама како што кажав мажми е главен јас одлучив за првото
ние решивме Kјара и некако така си го завикав детето и не сакам да и мењавам A и некако ретко ми е,не е како секое второ дете.искрено именцето треба да му одговара и на презимето не е само стави го се надевам убаво име сме избрале
убаво и модерно име многу ми се свиѓа, кај нас во комшии се вика едно бебенце така, и баш убаво што не е толку често името
Немања, Урош, Вук, Вукашин, Данијел, Ѓорѓе, Лазар, Милош, Небојша, Сава, Синиша, Славиша, Павел, Никола...
За ќерка кога би имала многу ми се филм Инес, Ерин и Ајлин. А најубаво машко име ми е на дечко ми името. Не го кажувам. Сепак отпаѓа таа варијанта, нормално. Море да не ми отпаднат и другите, па да излезе на крајот на свекор ми и на свекрвата да треба ?! Бррр, се наежив.
За машко следно нели Лука или Стефан овие мисе омилени инаку ако се роди на празник си добивап опразникот има тоа е моја желба инаку и девојчево се роди на митровден па не ја крстивме Митра туку Калина а да беше машко ќе се викаше Димитар .Инаку следно женско ако имам ми се свиѓа Ангелина