Devojki date mi predlog za pokratko zensko ime sto e pounikatno mene mi se dopagja Klara moite ne im e bas nesto makedonsko, mene mi se dopagja I Emili no Klara mi e na 1 mesto ne sme se odlucule...
Devojki date mi predlog za pokratko zensko ime sto e pounikatno mene mi se dopagja Klara moite ne im e bas nesto makedonsko, mene mi se dopagja I Emili no Klara mi e na 1 mesto ne sme se odlucule...
Ана, Ема, Ива, Ева, Ања, Хана, Кира, Лена, Лина, Лана, Лара, Нина, Ника, Надја, Марта, Мима, Миа, Мила, Мина, Мона, Биби, Вера, Вања, Петра, Јана, Софи.
Многу ми е како име на светец. Димитар ми е подобро, е лошото е што ќе го кратат во Мите или Диме. Но познавам и скратено го викаат Мите од Климент и ова име како за светец, ама Димче од Александар е врв на глупоста .
Мојата една е Клара другата е Нина, не знам зашо прашуваш твоите, за ваше дете само ти и мм одлучувате за се. Каја, Хана, Лора, Дора, Лена, Уна, Ема, Сара, Неда, Нена, Теона,Леона,Калиа,Калина.
Како ги навикнал Димче така ќе го нарекуваат. Како и да е муабетот ми е преубави имиња се кратат и менуваат. Ама и Димитар и Климент скратено Мите? Ај имиња, луѓе, навики.
Кај нас во игра се Касијан, Кипријан, Доријан, Борјан, Богдан. На прво место им е на сите Касијан, само мене некако не, иако гледам сум ставала лајк на мислења за ова име тука уште пред неколку години.
Многу ми е мило дека пак ќе рагаш,ти посакувам се најдобро.Твојата профилна речинца за децата е 100%,убава,и ми има останото во глава,затоа те памтам ,знам дека помина пекол разделба.Ти се восхотувам на твојата сила да простуваш,не знам дали е од религија или карактер.Сите имиња се супер.