^ Имињава со мм сами си ги биравме, освен Силван Еден другар на мм, кој исто така очекува бебе со жена му ( а терминот ни е ист ) детето ќе го крстеле Мики, и му предложи на мм нашево момче да се вика Силван Ради тој филмот со палавите деца кои се викаа Силван и Мики Немој сега да ми кажеш дека ќеркати се вика БелаСофија Ако е така, тогаш супер Засега се двоумиме помеѓу Леоне, Хефастијан и БелаСофија, Хелена Според вас ?
Машкото ќе се вика Леоне Здравје Боже, следното ако даде Господ ако е машко ќе се вика или Силван или Хефастијан А женското ќе се вика БелаСофија Следното ако биде женско ќе се вика Хелена Јас пак уште одсега и за следните ако мислам.. Како и да е, ви благодарам на помошта
Откако вчера не изненади курето...сега веќе нема двоумица како за кај женските имиња. Знаеме дека малиот принц ќе се вика Никола.
Па од список со три имиња, некако списокот почна да расте, како се ближи времето потешко ми е да одлучам, иако нема сама да одлучувам,ама не сум сигурна и јас точно кое име го сакам. Јас точно знам но бидејќи тоа што најмногу ми лежи на срце мм не сака ни да го слушне, мора да се бара нова опција, сепак сакам и на него колку толку да му е по кеф. За три веќе се согласивме и двајцата а еве ги моите нови опции, кои би ги додала на трите, Василија...Меглена...Дарија? Инаку овој список ќе оди кај кумот. мислам тој ќе го има последниот збор,па не знам да правам пократок список или подолг
Хахаа јас уште од сега си имам направено список со имиња... Однапред десетина години си планирам се За женско: -Дарија -Александра -Даниела -Емилија -Софија За машко: -Александар -Даниел -Филип -Дарко -Емил
Уште сум млада за деца, но омилени ми се : за машко: Филип, Александар, Марјан и Дамјан за женско: Сара, Александра,Андријана,Маријана, Моника, Вероника, Наталија...
од многуте иминја што ги имавме во план сега излезе сосем различно и случајно одбрано .синко- огнен- ке се вика.