Captivaiting, фала на мислењето.Мислам дека дефинитивно ќе биде Дарин.Има и други убави имиња ама се се сведува на 5-6 машки и женски имиња и цело време се вртат едните исти.И некое име колку и да е убаво,кога ќе го слушненш најмалку 5 пати денес,ќе ти се здосади,нели? А од женски имиња,фаворит ми е Тара!
Машко НИКОЛА,СЕБАСТИЈАН,ТЕО.. Женски Дитка,Бојана.. сега треба да сум кума ке крштевам на 8 ми па првото дете што ке го крстам ке биде ЗЛАТКО така сакаа младите.
Ние се двоумевме меѓу Андриан, Валентин и Лука Па се мислевме, премислувавме и одлучивме сонцко да се вика Андриан Ама мм нејќел АНдриан, туку АДриан, и така сега малото ќе се вика Адриан
Морам да имам ќерка и ќе се вика Дениција. А за машко не знам... Некако многу ми се допаѓа името Јован.
Леле ние со мм ќе имаме кавги околу името. Тој сака Влатко а јас едно време си мислев ајде ок нека е Влатко ако е машко. Е сега, откако дознавме дека е машко јас пак имам на ум други имиња на пр. Леонид, Лука, Максим, Матео, Даријан, Андреј и Давид. Уфффф ќе биде жустро до јуни.
Мене како најубави имиња и како би сакала јас да ми се викаат еден ден децата се Дарија,Димона,Бисера и Дорјана а за машко Дарин Димитар
moite dve kerki se vikaat Lucijana i Marija Grozdana drugi ubavi iminja mi se: Ilina, Dorotea, Matea i Darija (zenski) Aleksej, Damjan (maski)