Jas imam kerkicka ja krstivme Lilli , dokolku bi imala masko sakam da se vika Nikola ili Marko. Za zensko nemam omileno ime.
Уште како мала со другарка ми филм ни беше да имаме по 4 деца-2 машки и 2 женски. женски: Маријана и Викторија машки:Александар и Габриел
Бебуш е Теодор, многу ни се допаѓаше ова име и на мене и на мм, само се мислевме дали да биде само Тео или Теодор е сега во фамилијава на мм веќе долг период децата се крстат по баба и дедо... ама ние дека и пред да го направиме бебуш си се договоривме за Теодор, па мм им рекол дека другите деца (дека во план се уште 2 здравје) ќе бидат по нив а баба и дедо се викаат Васил и Викторија... не се лоши имињата
Толку пишувам на форумов, а не сум пишала какво име му дадовме на синчето. Значи после долго размислување го крстивме Илин нема причина, онака, едно од ретките имиња што ни се допадна на двајцата
Nasata gordost se vika Stefan,sega ke treba da misleme ime za princezicata sto ni e na pat no nikako da se odluceme.Mene mi se dopagaat Mija ili Ina,dodeka mm e za poednostavno ime ili potradicionalno..