И Георгина ми е преубаво, само што штета кај нас (барем оние што ги знам јас) ги викаат Гина на скратено. Баш глупаво што кај нас ги кратат скоро сите имиња, не дај боже да се викаш Александра, па да те викаат Сандра, Емилија, па да те викаат Еми(а), или да си Катерина, па Кате. Дарија исто ми е преубаво име и досега не познавам никој што се вика така, па баш убаво што не ме потсетува на никого ова име
Ovie zenski iminja Lena, Nadja i Anja i mene mi se preubavi,gi obozavam ruskite iminja (jas mnogu sakam kerka mi da ja krstime Anja,no mm saka po tatko mu Ilijana) zdravje ako dade Bog uste edno devojce ponatamu, sigurno ke e Anja. A od maskite Marko mnogu mi se dopagja.
Milan mi e preubavo masko ime, a Mila ne deka ne e ubavo no e precesto, sekoe vtoro devojce rodeno poslednite 5 godini e Mila..
Јас малата ја Крстив по свекрвами по моја воља мм бил посинет го израснала и малава ја сакаше многу уште во стомакот додека ми беше кога се роди имаше среќа само до 6м да и се израдува и почина Она се викаше Даринка а малата ја Крстив Дарија,а мама (јас) Вероника
Еве и ние го чекаме нашето прво бебуле и ако биде женско моја желба е да се вика Луна,Кјара,Елеонора,Никонија или Андреа,а ако е машко Леон,Валентино,Даријан,Матео или Иво,ама на татичко не му се свиѓа ниту едно освен Леон ( дека он бил лав во хороскоп)
Адриан е многу убаво име, и многу поредко се срекава од Тео, но и Тео е многу убаво. А Симе не ми се допаѓа.
Zdravo na site , so mm sme so razlicni zelbi za imeto za kerkata , toj saka Una a jas sum za Kaja , ne znam kako ke go ubedam , Una e ubavo ime no mojata vnuka se vika Luna pa ke bidi Una Luna sliccnosti ,pozdrav
Ne sakam da imam deca nikogas no ete hipoteticki maski iminja mi se naj : Teo,Andrej i Matej zenski:Katerina,Eleonora i Katalina
Не сакаш да имаш деца никогаш?! Не знам дали само јас се запрепастив од ваквиот твој став или има повеќе што го делат твоето мислење
Abe sega sekoj si ima pravo da si zivee zivot kakov sto saka ...jas ne sakam da idam deca ne zosto ne mi se slatki ili zosto ne sakam deca voopsto nego zosto ne mozam da bidam odgovorna licnost veruvaj tesko mi e za sebesi da si se grizam a ne pak za nekoj drug dete osobeno ...kako i da e mislam deka ne e toa temata tuku iminja na deca ...eve jas ako bidam kuma na nekoj vakvi iminja ke im dadam