Јас би сакала да имам близнаци машко и женско (здравје боже) и би ги крстила : Леона & Леонардо (на скратено Лео и Леа) . Многу луге велат дека се кучешки иминјава скратени али јас си ги сакам
Мене пак од женски имиња ми се допаѓаат пократките како на пр : Миа и Ана,а доколку имам машко дете ке го крстам Габриел или Адријан ) ама здравје само рано е сепак за тоа))..
Не знам кои имиња би им ги дала на моите деца(па кога ќе видам, има време за деца), ама знам дека нема да исполнувам желби и да им давам име по баби или дедовци (оти ако крстам едно така, ќе треба да раѓам уше три деца ) Планирам на денот кога ќе ми се роди детето, кој светец ќе биде тоа име ќе му го дадам.
Голема желба ми е да имам близнаци машко и женско или близаци или не сакам деца но сепак никогаш не се знае сега за сега БЛИЗНАЦИ А би се викале: Дарио и Дарија Матео и Матеа Марко и Михаела
Па рано ми е за деца ама здравје боже ако имам машко 100% Давид ќе се вика тоа ми е најубаво машко име а и Лука Тео и Кристијан и Мартин а женски Елена Викторија Сара Лелја Сандра и уште мн.....