За машко - Дарко,ако имам и друго машко тогаш ќе му мислам име,оти моментално Дарко највеќе ми се допаѓа. За женско - Мери,Лили,Ева,Сара,Матеа
seuste nesum bas razmisluvala no bi sakala ako e devojce angela a masko moze hristijan bev kuma sega skoro i maliot go krstiv petar mi se dopagaat makedonski iminja no kako i dae si velam ako dade gospod neka se zdravi i zivi pa ke se smisli ime
Мажко: Атанас,Филип,Никола,Петар,Дамјан... Женско: Анастасија,Јана,Мила... Не ми текнуваат други сега
за машки-Дејвид ,Лукас(скратено Лука) за женски-Кејтлин(скратено кејти) Кетрин (скратено Кети) или пак Мелани и Мелинда(и двете наскратено Мел )(A)
Не сакам долги имиња затоа што моето е долго и како и да се скрати ми изгледа невообичаено и глупаво .. значи ако е женско ќе биде или Мила или Миа, а за машки имам само едно име Лео..и тоа е тоа
Edvaj cekam da imam dete, bez razlika dali ke e masko ili zensko. Ako e masko ke se vika Luka, a ako e zensko ke bide Sofija( mi zvuci mnogu ubavo`taka milo ). No samo neka se rodi i da e zivo i zdravo
ako imam masko definitivno ke se vika Adrijan, mnogu mie ubavo imeto(iako site sto gi znaam sto go imaat ova ime se koj od koj pogolemi glupaci )a za zensko nemam nikakva zelba, seedno mi e.
Chovekot go nosi imeto,a ne obratno.Samo da ne e nekoe starovremsko,a nemam nisto protiv istite.Samo neka se ragjaat bebinja,zdravi i pravi Klara,a za mashko ne sum razmisluvala...Sakam zensko