Мене ми е многу интересна серијава Редовно ја следааам и сакам Ѓулу да се врати на чифликот.Исто така сакам да имам маж како Музафер
Многу интересна серија. Прикажана разликата меќу 2та слоја на население, сиромашните и богатите. Редовно ја следам.
Да умрее многу беше тажно јас се наежив целата а бе ова турскиве серии жими се ќе не разболат ние дома сите плачевме кога слушнавме дека умре .... хехех
даааа и сега не се знае кој го убил сите се сомневаа то Јилмаз нели он се врати за да го убие но не е тој замисли , тој ноќта кога се случила несреќата бил во станица и не се знае сега кој може да го убие многу ме интересира кој е .... ќе видиме дури сабота недела у п.м. не знам зашо не ја даваат преку недела серијава стварно е доста интересна треба да се чека дури до сабота ооох ....
Јас мислам дека прв на тапет е Ќемал, иако не е исклучена можноста да ја обвинат Ѓулу, слугите ќе потврдат дека вечерта се караа со Музафер и дека кавгата беше ради имотот, па оттаму ќе помислат дека го убила за да и остане наследството. Добро, а кој го уби уствари?
Ме интересира само дали додека откријат кој е убиецот, прво ќе ја обвинат Ѓулу, или нема воопшто она да биде сомнителна?