Spoiler Значи братот на Ѓулу е и мене ми беше тој сомнителен види го ти него,а да имаш право баш е една од реткиве каде што умира главниот лик не би требало така ама тоа е турска серија ако не те натера да плачеш ништоо од нејзе ехехе ама интересна е почнува да станува интересно само пак ќе кажам штета што не ја даваат преку недела ... Позз
Многу ми е селска серијава. Го нема гламурот на кој сме навикнати да го има во сериите. Што знам, не ми се допаѓа баш најмногу!
Многу ми се допага серијата и жалам што ја има само сабота и недела . А убиецот бил Братот на Ѓулу под наредба на менаџерот во фабриката.
Е баш ме интересира што ќе се случи понатаму. Убава ми е серијата и убаво што ја дават само сабота и недела и оваа нема да ја гледам предвреме на интернет ќе ми е досадна како лисјата шо ми се
Баш штета што го убија Музафер, ептен ми беше... тип. Серијава е мислам на почеток, според она што го гледав на youtube.
ej,a баш ја гледав прееска и се мислиме со домашните кој може да биде погагаме ама на брат и на гулу не ни текна дека може да е.леле магаре низаедно тој..сестра му отиде у затвор ради него. инаку ја гледам серијата и интересна ми е,некако е различна од другите,презентира едно друго минато време.ми се допага.а држењево на главната глумица некако подгрбавено,за улогата ли е или таква си е,знам дека играше и у долина на волците ама не ја следам таа серија па не сум забележала..а на лик ми е многу убава.
Зашто го убија Музафер,заштооооо?? Најмногу ради него си ја гледав серијава ...А тој па брат и на Ѓулу кај и да е ќе се издаде дека го убил ко што е глуп не верувам долго да крие
на гулу брат и ли е убиецот јас па зачув дека е французинката бидејки ја понижи кога сакаше да преспие со него ?
Многу ми беше јак брат и на Ѓулу кога го уапсија татко му и овој вика по него ТАТО,ТАТО,ТАТЕНЦЕ,ПИШИ МИ ОД ЗАТВОР Еден од најјаките ликови во серијата,исто и Кабак се газам од смеење кога го слушам како збори
Хахаха да да и јас си се смеев ко ретардирана кога викаше по татко му А Кабак беше тој Дебелиот? Е тој ми е најсмешен секоја фаца што ќе ја направи,јас се мочам од смеење
не ме земајте за озбилно пошто не ја гледам редовно серијата(денес така ја фатив), ама не е можно да е брат и на ѓулу пошто дадоа женски раце колку што забележав како го закопуваат пиштолот, јас мислам дека онаа слугинка или што е, што и се развика на мајка и на ѓулу дека е, или пак можно и да е брат и на ѓулу ако има жена или нешто да ја пуштил да го закопа!? има?
А нели некој спомена дека Spoiler на Ѓулу брат и го убил Музафер по наредба на некој од фабриката А инаку на мустрата братот ме пресмејува колку само ми беше јак кога велеше тато, тато бе тато пиши ми од затвор тато бе
не бе душо машки раце беа што го закопуваа пиштолот,баш се зверев да видам какви се машки влакнести раце.и машка силуета покажаа. незнам дали ке го даваат утре,за кога кажаа наредна епизода?