не ми бега очно , а додуша и не ни гледав со внимание. Spoiler да си се оправдам мора на почетокот имав гледано некоја епизода и сакав да ве прашам немаше нешто за ослободување на сите затвореници, кога го пуштија кемал, нешто таму со партиите беше, е сега од каде вчера имаше затвореничка која седела таму со години, па и детето таму го родила, а тоа 7години минимум пак е мај бед или со право ја сметам серијава за глупава!?
може само мажите ги пуштиле а жените и децата не абе сега мора да се најде и некој пропуст,не може на се да мислат лугето
Ќе се дознае ли некогаш кој е вистинскиот убиец на мој Музафер??? Сите различно викаат,ме интересирааа
Spoiler Убиецот на Музафер е братот на Серап (Ѓулу) еве видео каде се гледа дека го убива со пиштолот и бега одете на 1 мин од почетокот и ќе видите http://www.youtube.com/watch?v=fA5fK9z5Fmo
Јас потслушнав дека Spoiler Музафер ке бил жив на крајот во количка,али незнам точно само гласини кај мене се
Spoiler Денеска се случи следново Хамза остана жив и се скри повторно во Адана но во следната недела ќе се случат три значајни работи прво полицијата ќе го откопа гробот за кој мислеа дека е Хамза и ќе анализираат повторно отисоците од прстите и ќе се открие дека е жив, второ ќе го приведат и на крај од испитувањето инспекторот ќе му каже дали имал соучесник тој прво негира но на заминувањето на на инспекторот ќе каже дека бил Зекаи но Зекаи се спрема за на пат во Франција но влегуваат инспекторите во фабриката го бараат и тој сака да се самоубие но сепак го приведуваат во затворот го носат и утредента Хамза го гледа Зекаи обесен и целиот случај останува на Хамза кој за 10тина серии го бесат. За други работи гледајте ќе биде поинтересно Ѓулу ќе роди дете за 3-4 серии тоа потоа ќе биде грабнато и скриено еден период ... Исто така и Халиде ќе заврши во затвор заради некоја работа... Засега толку.
Ах бре Решит-ага,ке те умре Ѓулизар А Кабак и Рамазан пак ќе се скараа за Пакизе,а се утепа плачејќи додека го најде Ѓулууууу колку ме нервирааааааааа ..... Ќе ти ги дадам парите,ако се разведеш од Кемал Она ке кажува кој со кој да живее...Па она го остави Кемал за да се омажи со Музафер,сега што сака,не ми е јасно А на Халиде парите и следуваат од брат и...
До пред некое време го гледав ама веќе ми стана ептен досаден и не го пратам. Омилен ми беше Кабак Ѓулу ме нервира ептен во сите ситуации а мене ми кажаа дека Spoiler Музафер ќе бил жив и дека тој не бил погребан и дека сеуште е во болница а вака лажат дека е мртов бидејќи тој сакал да види како Ѓулу ке се справува со имотот. Колку е точно незнам, а братот на Ѓулу го убил Музафер под наредба на Зеќаи. Друго за натаму незнам а и не ме интересира баш бидејќи не го гледам веќе
Известете ако се појави Музафер,да почнам пак редовно да си гледам Откога Ѓулу почна да раководи со имотот престанав толку често да гледам....ме нервирааа,сељанка бе Нема вода во очи а се к*рчи
Е знаев дека Spoiler Музафер ќе се појави жив на крајот! секогаш е така, моето сапунско искуство ми го кажуваше тоа. ама ко му велев дома не ми веруваа. Баш ми е ќеф!
Spoiler На мене ми рекоа дека можеби ќе биде жив, јас не ви давам сигурна информација ајде оние што гледаат нека кажат ако се појави Музафер да почнеме и ние да гледаме