И шо, демек нема веќе да ја даваат воопшто ? Лелеееее а баш ме интересираше што ќе се случува понатаму, случајно налетав на еден клип дека Spoiler додека спие Ѓулу бебето ќе и го земат и Зехра ќе го примети тоа ко ќе дојде наутро да го види во креветчето и ќе остават нож на ќебенцето (се уплашив )
е не е фер што ја прекратија оваа серија ама сега си најдов друго чаре ја има на пинктв секој ден од 22 часот е од таму ке продолжам кај што застанаа овие од а1
женски дали беше последна епизода таа,кога се порагаше гулу или имало уште некоја после неа?да не сум пропуштила некоја?
Тања, ќе продолжеле да ја даваат серијава од на есен Мене оваа новава ми е многу глупа и незнам што си имаше врска да ја скратат дамата, колку сакав да си ја гледам
јас посебно сакав да продолжи заради рашит ага пак да спие кај кравите у штала за да ги смири да не рикаат а он уствари да оди да спие кај како се викаше онаа со слободно однесување? ја заборавив...е тие ми беа посебно интересни.
Јас почнав да не ја гледам неколку епизоди пред да ја прекинат. Ама до тогаш најмногу ја гледав поради Кабак. Многу ми е интересен човекот, ама најинтересно ми беше кога го испрати Рамазан да спие на покривот Секогаш се смеам на самиот лик, а пак на она што го глуми, и како го глуми
Стварно не знам зошто ја прекинаа серијата, баш беше супер. Најјак лик ми беше братот на Ѓулу баш со него се смеев. Сакам да го изгледам до крај.
Ќе ја даваат изгледа на местото на Волците, сега видов на ФБ. Долина на волците Одсега Имотот на дамата повторно на А1 од Пон. до Пет....! Имотот на Дамата
е што пак ни ја тупнаа од почеток аман веќе па ја гледавме а ни ја прекинаа Солзи на Есента :'( таман кога ја запросија Сабиха и натаму кој знае што ке биде?
колку што видов денес на тетекст на А1 мислам дека ќе дадат Солзи на есента ама не ме држете за збор затоашто телетекстот понекогаш лаже
репризи од вечер од 7 ќе бидат да ама од вечер и на пинк ќе се емитува,од 8 и не е од почеток,додуша поназад е малку од кај нас,за некои 5-6 епизоди. Пинк му е мајката!