Што велите за вторава сезона?Изменети се ситуациите,така? А нели на почетокот пишуваше 'после 6 месеци' а они правеа годишнина од смртта на Музафер?Зарем истрагата траеше 6 месеци?Не изгледаше толку
Се каам што прочитав како ќе заврши, сега не ми се гледа. А само оваа е единствената од турскиве што сакам да ја гледам, смешна ми е Ѓулу мене баш ми е интересна и не е според мене лош лик. Да се испонаша ептен лошо, ама свати брзо кој е што и како. Халиде неможам да ја поднесам, не ми се верува до каде ќе стигне за пари. П.с Мајка и на Џулу ја имам научено исто како најзе си подвикувам Ѓулу, ќерко, Ѓулу! Ако ништо друго ме смее барем
Интересна серија ми е ама не сакам да ја гледам до крај зошто ќе умре Кемал и Ѓулу сама ќе остане...баш сакав да си живеат заедно и да имаат детенце... Вака веќе не ми е интересно.
Добра е серијата ама... Spoiler Кемал ќе умре кога ќе се запали имотот и тој ќе појде да го спаси детето на Гулу. А Рамазан ќе отвори нешто како бар и оваа слугинката Гулизар ќе пее таму Гулу пак ќе си остане сама....
НЕКОЛКУ ВЕСТИ ЗА СЕРИЈАТА!! Spoiler Музафер е жив.Јасин ага го крије во странство.Мурафер се крие за да види дали Ѓулу ке го изневери
Не, не Музафер не е жив. http://www.youtube.com/watch?v=tPuB88xR ... re=related Eве ја последната епизода. Сите скоро ќе умрат.....како и секоја серија
Не знам ни јас точно ама мислам дека пари. Бидејќи нели веднаш после свадбата тој ја однесе Пакизе кај мадам Ема да си изнакупува облека. И плус нели купил кафеана, сега ќе почне да работи.
Фимов е совршен, ама и многу тажен, особено крајот. Spoiler Конечно Ѓулу ќе сфати дека не се врти се околу парите, на крај пак ќе биде сиромашна, и цело богатство ќе го подели на работниците и селаните.
Не ми се верува дека е жив мене,Јасин ага ми изгледа како добар човек Ако е точно не гледам глупости,се изнаплакоа за џабе,бе! Факизе и Рамазан ми се омилен пар.
Музафер не е жив, мртов е. И више преку глава од дезинформации за серии. Музафер е жив, Мустафа е на Ибрахим, Селим е на Лео, Фикрет ќе оди во затвор зошто ќе си ја убие свекрвата бла бла бла... Ако знаете прераскажете, ако не сте сигурни не ширете дезинформации. Фала! Иначе и јас ја сакам Пакизе. Омилен лик ми е од целата серија.
Море малку и` е и тоа. Не можев да ја поднесам, што се` не правеше, а особено ми беше жал за Халиде и Рамазан, што се` не им направи, а тој Кемал па, бетер не можев да го поднесам...и тој бил маж, поголем ***ветар и понестабилен маж од него, амин.