Гледам нема ваква тема, а многу девојки ја користат нивната козметика. Од каде ги купувате нивните производи освен на пазарче? Пофалби/критики?
Од Импала користам нивни моливчиња за усни и се мноооогу добри , се нанесуваат како путер на усните и се многу трајни. Друго ништо немам користено од Импала
Исто и јас сум многу задоволна од моливчето колку лесно се нанесува и е пигментирано, но го земав од пазар и како да има некој чуден мирис, кој знае од кога им се, па се прашував каде на друго место низ Ск би можела да најдам нивни производи...
Koristam impala pudra i e odlichna, najdobrata pudra nekogash sto sum ja probala. Sum probala najrazlichni ama ovaa e najdobra, plus sto e waterproof e odlichno. Molivchinjata im se odlichni. Sakam da najdam cela stalazha od produktite na impala ama nema kade.
Јас знам дека имаат продавница Импала на Бит пазар некаде кај полициската станицатука некој ја спомнуваше немам одено
Јас ја имам последнава. На мене ептен ми се свиѓа, не е нешто многу покривна али само што ќе ја нанесам се суши и е скроз мат. Ја ставам во ептен мали количини колку да ми го изедначи тенот. Супер е. Оваа на втората слика ја имаше другарка, земав да ја пробам ама како паштета е, одма ја избришав. Многу е по тешка од оваа јас што ја имам. А и ништо не губиш ако пробаш, 150ден е.
Jas od impala koristam kreoni za ochi crniot najmnogu, lesno se nanesuva I ne se razmachkuva pa ne se ni brishi potoa lesno isto I zelen imam momentalno. Inaku sum koristela techna pudra I mi se praveja mozolchina na liceto od nea I ne ja koristam poveke
И јас ги користам моливчињата на импала и прекрасни се стварно.Ама не знам зошто ова сеа што го купив не можам никако да го наострам ептен се рони не знам што е проблемот.
Ја имам користено течната пудра од првата слика и не е лоша. Исто така ја имам пробано и камената но таа не ми се допадна, тврда е некако и не пушта воопшто. Течниот коректор за под очи не е лош а моливчињата за усни се супер, траат многу долго по нанесувањето.
Многу одамна имам користено пудра од Импала, мене ми беше катастрофа! Како паштета да имав на лицето, не се размачкуваше воопшто..Друго ништо немам пробано од Импала.
Мене не ми се допаѓаат моливите за усни на Импала. Пигментираноста им е одлична, меѓутоа гравитот е ужасен, се прави како мастика и ми се собира по усните во облик на струганици. Не ми се ништо поразлични од мат кармините на Малена, со тоа што моливите не се толку суви. Купив неколку, меѓутоа не ги користам од тие причини.