Многу одамна ја имав пудрата од импала, во шишенце со пумпица. Демек ојл фри ама помрсна пудра амин. Моливите за уста се многу лесни, пигментирани, трајни и убаво се нанесуваат, а и за очи за капаци како подлога за сенка се добри. Не знам дали бруклин моливите се на импала, иато за уста се добри. Користев и туш со тврда четкичка. На почетокот супер ми беше ама кога затопли времето почна да се размачкува колку и да го сетирам претходно. Сакам четките да ги пробам па ако мпже некои искуства во врска со нив
Јас ја имам само четката за блендање сенка и предобра е, одлично си ја врши работата. Чини цели 100-120 денари, зависи од продажното место, но прекрасна е. Имам и поскапи четки ама секогаш се враќам на неа .
Јас ја имам косата четка за бронзер. Задоволна сум. Мека е и не и паѓаат влакната, ја земав од Битпазар.
Јас ги имам користени сите четки од ИМПАЛА многу сум задоволна , бидејќи мозе да се мијат и не им паѓат влакненцата сега иммат и нови четки од 22 до 26
Моливите за усни и четките им се врв, преевтини а со супер квалитет. Исто така паметам имаше и кармини мислам во сиво паковање беа претрајни.