Здраво, имам уште три дена до добивање утрово имав кафено при бришење 2 пати и одма по 2 саата престана. Направив тест негативен, последен незаштитен однос на 23 Декември. Мислење? Симптоми немам никакви само кичмата ме болеше пред некој ден ставив топло и помина…
Ќе добиеш скоро. Предолго време има поминато од односот, па макар и пет дена подоцна да си имала овулација. Тестот е веродостоен, ако е правен овие денови.
Mislam deka ti probiva mens . Na 23ti odnos pa eve i 3-4 dena potoa da si imala ovulacija ne togas pa duri 5 i da preziveale do togas spermatozoidi za da oplodat jajce kletka ,toa bi bilo 28mi najdocna , a veke sme 14ti januari toa se celi 17 dena za koi testot ke pokazese ako nesto ima . So srekja .
Здраво, требаше да добијам на 21.01 но не добив. Дури денеска на 30.01 на бришење имам како кафено онака лигаво. Чекав да видам дали пробива, но цел ден е истото. Никогаш претходно не сум имала вакво нешто уште првиот ден обилно крварам, гради ме болат, јајници се, но сега апсолутно ништо. Последен незаштитен однос имав на 02.01. А заштитен однос последно на 22.01. Можно ли е да е имплантациско?
Од незаштитен однос до сега има премногу денови поминати за да е имплантациско,така да не е.За дали е бременост направи си тест денес доколку не добиеш ти доцни веќе 10 дена ако има нешто ќе покаже сигурно,иако гледам дека имаш нередовни циклуси.
Најверојатно ти е пробивање на мензис... и мене последниот 10 дена ми доцнеше и после ми се помачи да ми пробие...
На 3ти декември незаштитен однос, денот кога требаше да добијам (на 28ми 29ти ден) имав кафеаво сабајлето и си ставив влошка пошто мислев ќе ми дојди, не дојде, ајде чекам др ден, пак нема, поминаа уште 4,5 и направив тест и позитивен беше
Девојки уште овде немам пишано Но немав до сега ваков симптом. Февруари воопшто не ми дојде, немав ниту симптоми за добивање. Пред 10 дена почнаа болки во градите(секогаш ме болат пред добивање) Вчера имав како ептен светло розе на бришење, доцна синоќа како малку по розе и по обилно на бришење, ставив дневна, преку ноќ ништо, сабајле пак розево на бришење и сега на влошката како нешто кафеаво. Далие сака менструацијата да ми пробие или пак имплантациско крварење е тоа. Прв пат ми е се ова и навистина не знам
Ми доцни на 16.02 требаше да добијам не добив.. правев тест на 16ти и на 25ти Негативни беа. Меѓу време си продолживме со односи. Прв месец ни е како не се пазиме воопшто.
Ajde ostana uste ovde da pisam. Posleden ciklus na 8 mart. Na 20 mart 2 insemenacija bez terapija samo primiv stop inekcija. 2 den od insemenacija imam po malku krf na brisenje. Ja prasav sestrata na doktorot dali ima mesto za panika vika ne ama jas sepak sum isplasena prv pat mi se slucuva a 5 april mi e data za nedobivanje. Nekoja od vas da ima slicno iskustvo?
Јас имав инплантациско крварење, мислев дека ми е неуспешен трансвер, дека ми полнува циклус, се јавив кај сестрата, ми рече не е страшно. Мене ми беше исто како капки, само неколку пати на ден на бришење, не константно, и тоа кафена крв, не црвена. Надевај се на позитивен исход, со лесно.
Fala mila. Daj boze da ispadne pozitiven. 7 godini sme vo obidi. Pred 1 godina imav neuspesna bremenost bes eprazen sakus morav da zavrsam na kiretaza.
Дај Боже сите жени борци да се остварат како мајки. Ја знам борбата, силна си и најбитно верувај, гали го стомачето, биди позитивна и опуштена, ќе успееш.