Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Имплантациско крварење

Дискусија во 'Бременост' започната од LadyIvvy, 18 јуни 2015.

1. Vendi od Skopje

Vendi od Skopje Активен член

Се зачлени на:
    30 декември 2021
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Jas imam48 godini posleden pat dobiv vo maj utrovo rozeva boja mi pokaza na vloskata ke ve molam za pomos sto znaci toa vi blagodaram

2. Feniksgirl

Feniksgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    4.372
    Допаѓања:
    7.498
    Не знам кога последен пат си била на гинеколог, ама најверојатно влагаш во менопауза. Што е прилично често кога влагаш циклусот вака на рати да ти прекинува. Посети гинеколог најубаво.

На Vendi od Skopje му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Vendi od Skopje

Се зачлени на:
    30 декември 2021
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0

4. Vendi od Skopje

Се зачлени на:
    30 декември 2021
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Dobiv na 28 avgust posle dva meseca docnenje I se si pomina vo najdobar red mi traese Kako I sekogas 5 dena vi blagodaram sto odvoivte vreme za mene

5. Alex08

Alex08 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2021
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    187
    Zdravo
    Se izvinuvam sakam da te prasam dali se sredi naredniot mesec ciklusot i dali bese na doktor?
    I mene ovoj mesec na vreme mi dojde so pms simptomi no mi traese malku samo dva dena isto kako tebe pa se zagriziv malku.
    Blagodaram odnapred

6. ivonasss

ivonasss Активен член

Се зачлени на:
    8 јули 2024
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    14
    zdravoo,izvini nekoe vreme ne bev aktivna na forumov,da toj mesec dobiv,no sega sledniot mesec imav pms simptomi tocno koga mi bese datumot no ne dobiv ,sega sum bremena vekje 6 nedeli

На merriel0, Joanna28 и Alex08 им се допаѓа ова.
  7. Gokaaaaaa

Gokaaaaaa Активен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2023
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    13
    Здраво

добив циклус на 10ти октомври и ми траеше до 15ти. Од вчера имам повторно крв ама само кога ќе се избришам. Вчера ми беше светло розево, а од денес кафеаво. Дали е можно да биде импланациско крварење?

8. MommyofBoy

MommyofBoy Активен член

Се зачлени на:
    18 април 2023
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    5
    Здраво извинете на сликата ама сакам да прашам место не ме држи
    Што мислите дали ова е имплантациско крварење 26 ден од циклус ми?

Прикачени фајлови:

9. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    495
    Допаѓања:
    677
    Дај ве молам одбегнувајте вакви слики со исцедоци,дегутантно е вагиналните секрети да се објавуваат овде.И не знам по што очекуваш ние да ти потврдиме имплантациско крварње

На Elen4e89, ivonasss, Feniksgirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. imjustagirl

imjustagirl Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2024
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    не е можно имплантациско крварење после месец така? пиев норлево на 02.11 и од тогаш немав односи и на 8 добив кафеава менструација и денеска кафеавко малку имав за два дена треба да добиам..

11. Verbenared

Verbenared Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2022
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    300
    Ajde edno prasanje dami
    na 08.11 imav transver na 5dneven (blasto) od 09 pocnav da brojam za do 14den za da ispitam beta .. E sega beta na 14den bese 16.3 implantacisko krvarenje nesum imala 2ro ivf mi e i so prvoto takov znak nemav ..sedenje beta betata se kacuva eve vo pon bese 24den od et i betat bese 167 doktorot veli super eho imam za 2 ned.. planiram pak beta pon da pravam ..Prasanjeto mi bese posto i vo ovaa tema ne ima poveke preku ivf dali ima nekoja kako mojata slucka i da e bilo se kako treba ,dali vi lici na pokasna implantacija dali ima nekoja so pokasna implantacija????