Jas imam48 godini posleden pat dobiv vo maj utrovo rozeva boja mi pokaza na vloskata ke ve molam za pomos sto znaci toa vi blagodaram
Не знам кога последен пат си била на гинеколог, ама најверојатно влагаш во менопауза. Што е прилично често кога влагаш циклусот вака на рати да ти прекинува. Посети гинеколог најубаво.
Dobiv na 28 avgust posle dva meseca docnenje I se si pomina vo najdobar red mi traese Kako I sekogas 5 dena vi blagodaram sto odvoivte vreme za mene
Zdravo Se izvinuvam sakam da te prasam dali se sredi naredniot mesec ciklusot i dali bese na doktor? I mene ovoj mesec na vreme mi dojde so pms simptomi no mi traese malku samo dva dena isto kako tebe pa se zagriziv malku. Blagodaram odnapred
zdravoo,izvini nekoe vreme ne bev aktivna na forumov,da toj mesec dobiv,no sega sledniot mesec imav pms simptomi tocno koga mi bese datumot no ne dobiv ,sega sum bremena vekje 6 nedeli
Здраво добив циклус на 10ти октомври и ми траеше до 15ти. Од вчера имам повторно крв ама само кога ќе се избришам. Вчера ми беше светло розево, а од денес кафеаво. Дали е можно да биде импланациско крварење?
Здраво извинете на сликата ама сакам да прашам место не ме држи Што мислите дали ова е имплантациско крварење 26 ден од циклус ми?
Дај ве молам одбегнувајте вакви слики со исцедоци,дегутантно е вагиналните секрети да се објавуваат овде.И не знам по што очекуваш ние да ти потврдиме имплантациско крварње
не е можно имплантациско крварење после месец така? пиев норлево на 02.11 и од тогаш немав односи и на 8 добив кафеава менструација и денеска кафеавко малку имав за два дена треба да добиам..
Ajde edno prasanje dami na 08.11 imav transver na 5dneven (blasto) od 09 pocnav da brojam za do 14den za da ispitam beta .. E sega beta na 14den bese 16.3 implantacisko krvarenje nesum imala 2ro ivf mi e i so prvoto takov znak nemav ..sedenje beta betata se kacuva eve vo pon bese 24den od et i betat bese 167 doktorot veli super eho imam za 2 ned.. planiram pak beta pon da pravam ..Prasanjeto mi bese posto i vo ovaa tema ne ima poveke preku ivf dali ima nekoja kako mojata slucka i da e bilo se kako treba ,dali vi lici na pokasna implantacija dali ima nekoja so pokasna implantacija????