Јас имав крварење имплантациско така 6 дена по ризичен однос, светла крв на бришење, само твојов некако бил многу рано во однос кога нормално е овулацијата. Ама ваљда нема правило, почекај ќе видиш што е. А може и овулација да ти е? И тогаш може да има крварење, а со датумиве повеќе на тоа ми личи.
Фала за коментарот, си делиме мислења..нез може и да е овулација баш се зачудув кога видов крв при бришење. Ама овулацијата си ја осеќам јако тапи болки нез.. Ајдеее си реков што е сега пак ли ми се врати циклус хмм.. Не ми се десило вака затоа си реков да видам искуства.
Zdravo na site eve vaka mi kasni 3 dena od utrovo imam mnogu bledo rozevo samo na brisenje simptomi nemam nikakvi osven bolki vo edniot jajnik nekoj slicni iskustva
Штом ти доцни направи си тест со прва утринска ако има нешто ќе имаш бледа линија. Мене 3 дена после имплантациско ми покажа бледа. Со среќа
Здраво сакам да прашам на 11 ноември имав кафеава мала дамка точно после 12 дена од односот и имав грчеви во јајниците направив тест пред еден ден ама сеуште не ми е задоцнета менструацијата и ми покажа негативно дали е можно да е грешен тестот ?
Здраво на сите на 6ти добив менструација, ми траеше 5 дена и ми заврши. Пред некој ден имав повторно 3 дена по малку крв на бришење светло розево, си помислив дека може ми се плодни денови затоа што имам рана овулација. Денес ете сега пак ми се случи да имам крв и на тоалетот и на гаките. Дали е можно да биде имплантациско крварење ова сега?
На 6ти октомври или ноември мислиш ти почнала менструацијата? Ако е ноември ми е многу краток период за било што до сега плус 3 пати крварење со прекини како моментално месецов да се пореметиле хормоните, не ми звучи на имплантациско. Не знам колку дена циклусот ти е. Ако е на 6ти октомври треба да направиш тест сигурно.
Зраво, пред два дена на гинеколог ми потврдија многу рана бременост, тест за бременост сеуште не ја детектира ( ми доцни 8 дена). Утрово на бришење имав бледо розева крв, дали треба да сум загрижена?