Ти благодарам мила ми даде надеж, еве сега проверив пак ништо цел ден само сабајле имав тој бледо кафеав исцедок а сега ништо. А ти пак си бремена?со среќа нека ти е втората бременост зашто памтам дека двете се пораѓавме во јуни 2014 . Поздрав
Менструацијата ми беше на 27дена.. На 26ден и 27ден имав само по една капка кафено и толку беше ни на бришење ни ништо повеќе. И секако 2дена задоцни и имав || линии.. Со среќа и тебе
Да, 11 недели веќе И јас памтам дека сме врсници со дечињата Фала ти, па стискам палци што побрзо и ти да се израдуваш
Здраво девојки...имам едно прашање. Минатиот месец ми дојди на 22 иначе имам нередовна менструација... па сега очекувам од 22 тие денови да ми дојди имаме незаштитени односи, но вчера кога бев во вц имав светла крв и само толку...Се зачудив мислев дека ке ми дојди амс си викам никогаш порано ми нема дојдено секогаш покасно..Е сегс како што читав незнам како е тоа имплантациско крварење и дали е можно да е тоа? Ве молам одговор
Mozno e ne deka ne e megutoa ne moze nikoj so sigurnost da ti kaze. Ako bilo implantacisko mozes da napravis test preku.krv za proverla bhcg ke ti pokaze. So sreka
Можно е Имплантациско е светла, розева крв, неколку капки, која може да се појави еден, но и два-три дена. Ќе видиш дали ќе добиеш или не, па направи тест.
Zdravo, jas sum bremena 4-5 nedela, deneska imav krvarenje prvo kafeava posle bledo rozeva boja traese kratko vreme prosledeno so grcevi vo stomakot, traese ne mnogu dolgo i prestana krvarenjeto i grcevite, sto moze da vide toa mnogu sum uplasena.....
Чим имаш крварење обавезно да се јавиш на гинеколог. Може ништо не е (често се јавува крварење заради пукање на капилари при вгнездување на плодот) ама најубаво да те покрињ со терапија
Primam terapija urogestan vaginaletki, i mi se smiri malku denes imam samo kafenok iscedok malku i mi se namalija grcevite vo dolniot del.....
Здраво девојки сакам да се посоветувам со вас последниот циклус ми бесе на 14 овој месец а синоќа на тоалетната забежезав бледо црвени капки крв а од утринава на тоалетната ми се пајавуваат многу бледо кафеаво од што би можело да е тоа и дали има шанси да сум бремена ова до сега ми се нема случено а веќе 2 години се обидуваме за второ бебе бидејќи првата беменост ми заврши со спонтан
Здраво девојки имав менструација на 10ти април а на 26ти април имавме односи со дечко ми и сврши во мене а сега на 10ти мај 2 дена имав само кафеава течност и ме болеа јајниците дали е можно да сум бремена
Devojki dali toa implantacisko krvarenje se javuva obavezno i kaj site ili ne? Bidejki mi docni 1 den do sega se nema sluceno i vednas panicam