Имплантациско крварење

Discussion in 'Бременост' started by LadyIvvy, Jun 18, 2015.

1. Saba08

Saba08 Популарен член

Може, да.

lemon8ejt likes this.
  2. lemon8ejt

lemon8ejt Истакнат член

Фала ти, не можам никако да се опуштам само чекам кога ќе престане..ќе почнам со утрогестан утре.

3. barba12

barba12 Истакнат член

Dali implantacisko krvarenje moze da bide 5 dena? Nezastiten odnos na 08.03 , kafeava menstruacija od 17 ti seuste imam vekje 5 dena . Da napomenam ciklusot mi dojde 5 dena porano.

4. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Ne nemoze.

barba12 likes this.
  5. srcence123

srcence123 Истакнат член

Ајде и јас да прашам нешто..
    Со сопругот сакаме да имаме бебенце и имаме редовни незаштитени односи. Минатиот месец ми каснеше 3 дена притоа напомнувам дека никогаш досега во животов не ми се случило тоа. (Секогаш добивам точно на денот кога сум ја имала претходната менструација.) Но бидејќи после тие 3 дена добив не направив тест воопшто.

Овој месец чувствував како да нема да добијам но сепак на датумот кога ја имав претходната менструација прокрварев. Она што ме буни е незнам дали е менструација или имплантациско крварење бидејќи обично менструацијата ми трае 5 дена, а сега еве влошката ми е чиста на трет ден и кога се бришам само има мал кафеав исцедок. Дали постои шанса да сум бремена?

6. lemon8ejt

lemon8ejt Истакнат член

Искрено, има еден куп можности што и како може да биде, буквално секоја жена е различна и секој циклус или бременост е различна. Јас три бремености, везе немаа еден со друг симптомите. Кога доби? И зошто не направиш тест, веќе ќе покаже без да се измачуваш со претпоставки.
    Добронамерен совет.

7. srcence123

srcence123 Истакнат член

И јас си викам дека најдобро ќе биде да си направам тест.
    Иначе минатиот месец требаше да добијам на 19 март а добив на 22ри. Овој месец точно на 22ри. Не сакам да си правам филмови ама се чувствувам некако поразлично. Плус мора да има некоја причина што ми се поремети циклусот. Ако не сум бремена тогаш мора да има некоја друга причина.

lemon8ejt likes this.
  8. lemon8ejt

lemon8ejt Истакнат член

Пак ќе кажам, многу сме различни сите. Јас тој месец кога сакав да сум бремена ми доцнеше 3 дена а никогаш не ми доцни, што ти се вика психа. И добив, толку си бев лута сама на себе што сум тажна и што почнувам да се оптеретувам што решив дека ќе почека тоа. Имавме незаштитени односи после плодни денови и така забременив :)
    Направи тест уште денес. Многу среќа ти посакувам!

9. srcence123

srcence123 Истакнат член

Ти благодарам. Ајде па се надевам дека ќе имам убави вести да споделам

lemon8ejt likes this.
  10. srcence123

srcence123 Истакнат член

Купив тест, меѓутоа пишува дека најдобри резултати дава ако се користи наутео со првата мочка. Има врска ако го направам денес или да чекам до утре па тогаш да го искористам?

11. babyboy1

babyboy1 Популарен член

Можиш и сега да го направиш јас после еден ден каснење го правев навечер и пак излезе позитивен така да пробај

12. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Можеш, јас кога правев 2 теста едно по друго направив во рок од пола саат и тоа попладне, покажа

❤️ петра likes this.
  13. Milkiway

Milkiway Форумски идол

Ако ти доцни минимум 1 ден можеш иначе не прави. Јас ден пред да ми дпцни правев испадна негативен а трудна сум била следното сабајле позитивен

14. srcence123

srcence123 Истакнат член

Неможев да издржам да чекам до сабајле и го направив, ама ништо. Негативен е . Више срече други пут

lemon8ejt likes this.
  15. lemon8ejt

lemon8ejt Истакнат член

Така е, нема разочарување. Ние женските сме исти коа сакаме да сме бремени. А забораваме задни 10год секој месец дека тие се истите симптоми. И сум повраќала и гради не сум можела да допрам од болка и оп ќе си добиеш :) ама ете желбата е преголема. Нема да заборавам коа сакав многу и шетам у сити мол и од еднаш вртоглавица од никаде леле викам трудна сум пошто никад ама баш никад немам вртоглавици. Нормално не бев трудна него на вратот пршлените ми се приклештиле па со масажи го решив и тоа :) ај малце да се насмееме ама некад од смешка оп меше :) )))))

5678m, srcence123, buba4e89 and 3 others like this.
  16. srcence123

srcence123 Истакнат член

Хахах...баш ме насмеа. И се согласувам со тебе. Понекогаш од тоа што сакаш да бидеш бремена почнуваш секоја промена да ја поврзуваш како симптом за тоа. Затоа, за да не си правам филмови не направив тест досега туку чекав да видам од друг мислење. И ете доволно ми беше еден да пише дека е можно и ете ме во продавница по тест одма :D:D

peperutce94 and lemon8ejt like this.
  17. Nanooo

Nanooo Истакнат член

Zdravo devojki
    Vekje 3 dena ima bledo roze krvarenje ali ne e mn tuku samo 2 3 kapki na brisenje
    Deneska vekje trebaahe da dobijam
    Mozno li e da implantaciako??

18. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Сега не знам кај ми е главата искрено, 5 дена пред добивање менструација, сега гледам на бришење хартија ситни точки розева крв, бледа, не ме боли стомак, ништо не чувствувам, освен низок притисок и ме боли глава, ова мр плаши со розевиве точки сега, обично пред добивање ме боли многу стомак, не знам што е сега, многу се вознемирив.;(

19. babybubu

babybubu Популарен член

Можно ли е да се случи имплантација истиот ден кога сме имале односи, на ден на овулација и да биде 1-2 капки ама само на долниот веш а не и при бришење?

20. Milkiway

Milkiway Форумски идол

babybubu likes this.