Da ama imam termin za 6 dena a maticniot mi e na o Ke napravam koga ke odam na pregled a utrre rano ke napravam test pa ke vidime sto ke e
Denes pravev test negativen ama ko ke odam na pregled ke vidame da na privaten ama rabotata sto ne sum vo mk tuka vo svajcarija ne odat tolko brzo
Добив на 12ти и ми заврши на 14ти. Имав уште малку крв некаде до кај 15,16ти ама слабо крварење помешано со кафеавко, но денес сме 19ти и јас уште имам слабо крварење со кафеавко. Претходно не го земав во обзир зашто е нормално до 7 дена да имаш добиено, но веќе ме загрижува. Односот не е исклучен од ова прашање.
Ми касни скоро 2 дена ,а немам ниту капка крв и мислам дека сум бремена (Дај боже да е така) . Прашањето ми е мора на секоја бременост да се појави имплантациско крварење или не?
И со првата бременост и со оваа вторава јас немав имплантациско крварење. Така да не мора да значи дека секоја жена го има. Ти посакувам од се срце позитивен тест.
Здраво девојки.. ми треба помош околу имплантациско крварење .. со дечко ми имавме незаштитен однос 2-3 дена пред менструација.. потоа имав менструација најнормално како и секоја петходна.. поминаа деновите на овулација и другиот ден имав кафен исцедок.. следното утро одма направив тест (затоа што сум паничарка), беше негативен. Сега прашањето што ме мачи е тоа дали рано сум го направила тестот и кога да пробам повторно? Затоа што прв пат ми се случува на средина на месец да ми потече крв
Дали во деновите на овулација имавте односи и дали сврши во тебе? Ако да, не знам како мислиш тестот да ти даде точен резултат за само еден ден. Ако прашуваш за односите пред да добиеш менструација, не знам зошто воопшто си правела тест, чим си добила не си бремена. Кафеавото на средина од циклус може да е овулација, хормонален дисбаланс, инфекција итн.
Во денови на овулација не сме имале незаштитени односи. Имав менструација само ме фати паника дека прв пат имам ваков исцедок и затоа го направив тестот.. а и многу често имам грчеви во долниот дел на стомакот.. не ми беше сеедно, затоа прашав. Фала ти
Честитки од се срце. Ете како што ти пишав вчера, бременост без имплантациско крварење како што имав и јас на два пати.