Ne znam dali e do niv ili slucajno ama od koga i gi davam ni nos i nema zateceno od mart mesec, a redovna e i vo gradinka pu pu da ne zarecam
Јас случајно во козле на контрола со малата спомнав дека сеуште давам пробиотик, докторката ми кажа веднаш да прекинам, дека се дава само додека се прима антибиотик, во спротивно ќе му пратиме на телото порака дека нема потреба да се бори сам. Матичниот педијатар го сподели ова мислење, па јас од тогаш немам дадено, освен при примање на антибиотици
ау јас сакав баш да прашам за овие. Инунолог ни препиша во зумски денови омега ама не конкретно кој па останува сама да избирам
Давам само кога пие антибиотик или ако има стомачен вирус со пролив. Не давам превентивно или секој ден.
Mojata mnogu gi saka. Prati na alfa lab cesto znaat da se na popust po 390 denari, inace vo aptekive se okolu 800 sega skoro imase akcija si snabdiv za cela zima
Respivax Bronhovaxom Матичен млеч можеби Првите две или едното или другото, не одат во пакет. Се пијат по шема.
следам на алфалаб,ми стигаат известувања на меил. Само ко ќе има акција таму нели има и во аптека? Или не?
Без рецепт ама искрено би се консултирала со матичен прво. Респивакс го има и во Мк, се пие 20 дена наутро на гладно, 10 дена се прави пауза. Така 3 месеци. Бронховаксом го има во Бугарија. Во Мк освен ако не увезе некоја аптека по многу повисока цена, го нема. Се пие 10 дена, 20 се прави пауза. Исто 3 месеци. Пак ќе повторам или едните или другите бидејќи се со иста намена. Матичен млеч мислам има секаде.