Ne odi. Edno vreme si vikav ubavo e da e so decinja ama imam nekolku prijatelki I samo nastinuvaat decinjata edno od drugo.
Јас како мала пиев Пиковит, рибино масло во капсули, витамин Ц и Б комплекс за имунитет.Среќа не сум болежлива по природа.После екскурзија есен према зима обавезно ми паѓа имунитетот бидејќи не се пазам. Зимно време за имунитет, лимони, портокали, мандарини, цвекло, смутиња.
Јас пред некој ден на малата и земав Кидс Омега со омега 3, витамини А, Ц, Д, Е и фолна киселина. По препорака за имунитет и сега ќе видам резултати како, што.. За после годинка е, а ние сме 10 месеци и не е проблем да се дава и пред годинката.
Zdravo.Bi sakala da ve zamolam da mi preporacate sirup za imunitet,za 9 god.dete se raboti.dva pati za mesec ipol mi fati bakterija streptokoka.
Vo grloto ja ima,do deneska piese ospen sega edna nedela pauza pa ke go proverime asto da vidime kolku e
Ne odi vo gradinka dosega samo po edna lazica madzun davam imam domasen od mojte, ima super imunitet pupu. davam.sega i kids omega
Vo nosot ja ima bakterijata piese 10 dena ospen ama asto ne mu se nmali tuku uste se pokaci.Se plasam ke kaci temperatura bidejki i posle izleguva osip po teloto.Vo vtornik imame zakazano na infektivna,se plasam da ne se izleci da ne dojde do najlosoto
Мајки досега супер ми беа децата не давав ништо Од Понеделникот почнаа во градинка и денес малиот целиот се затна неможе да дише Би сакала да почнам нешто да давам за имунитет и на двајцата А добро ја прифати градинката не би сакала сега да го оставам дома па потоа пак плачки
Ribino maslo davaj sovetuvaat pedijatrite deka e najdobro za imunitet, jas pocnav da davam i mislam deka e ima podobruvanje
Од искуство со малата моја. Таа имаше многу слаб имунитет исто така и слабо железо и слаб хемоглобин. И давав сирупи за имунитет ,меѓутоа не гледав некоја разлика. Прошла година ја однесов во козле да испитаме имунитет и се друго. Докторката ми препорача да ги исфрлам сирупите и да и давам повеќе овошје.Од тогаш јас секој втор ден и цедам во соковник аронија , цвекло,морков,јаболко,круша..... и направив компоти од боровинки .Еден ден тоа,другиот ден и варам компот од ошавки(суви сливи). И давам исто и просо и семе од коприви со мед или во манџичка мешано така пола лажиче. Исто така обожава овошје да јаде, така да си гризе. Спанаќ исто така и сега еве ќе почне и штавен .Можеби и сега има некаде, јас прошла недела и собрав и многу го сака како манџичка. Пред 2 месеци и правев повторно крвна слика ,да видам како е со железото и хемоглобинот и резултатите испаднаа супер. ХМБ 122 И железо 19. И да не ја подречам зимава ги прескокнавме вирусите. Имаше тт ама со забите, инаку вака да се разболе како што знаеше,фала му на Господ , не. Така да, моја препорака е повеќе да гледате природно да им го подобрите имунитетот
кога сме кај имунитетот кај децата познато е дека маџунот поволно делува врз имунитетот. па сакав да ве прашам дали сте давале некој од овие кои ги има на приложената слика?
никој ли не пробал од овие маџуни? Патем сакав да прашам дали некој користел нешто од оваа линија на капки и спреј за бебиња и деца
јас на малата (3 ипол години е) редовно и ставам спреј од диво оригано за прочистување на носот и превенција од бактерии. Од други мајки имам слушано дека успевале упорни бактерии во носот да излечат со подолго користење ма спрејот.
Бејби оригано спрејот редовно го коростам и за двајцата, посебно за малото сега кога оди во градинка, секпј ден кога ќе се врати и го чисгам носето со тоа, и кога е мачку затнатанаместо обичен спреј