Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Им благодарам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lux, 27 мај 2010.

1. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    и благодарам на една другарка која е секогаш тука за мене и која ми е рамо за плачење :* :* :*

2. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Најпрво им благодарам на родителите што понекогаш знаат да бидат срцки, но понекогаш стоки .. Но сепак ги сакам какви и да се, благодарение на нив сум она што сум денес .. :inlove:
    Потоа им благодарам на моите ВИСТИНСКИ ДРУГАРКИ кои ми значат премногу и за тоа што секогаш можам да ги викнам ако имам проблем, имам загарантирано рамо за плачење и интересни случки :inlove:

3. fairytale

fairytale Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    24
    Му благодарам на сите што имаат нешто добро направено за мене. :inlove:

4. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Им благодарам на моите родители, за се‘. Иако понекогаш не заслужувам да сте толку добри со мене и ви се качувам на глава, иако тоа е ретко..знајте, јас пак ве сакам најмногу. Ви благодарам.

5. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    79
    ИМ БЛАГОДАРАМ НА МОИТЕ РОДИТЕЛИ, ШТО МЕ ИЗВЕДОА НА ПРАВИЛЕН ПАТ ВО ЖИВОТОТ...........

6. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Им благодарам на моите родители кои ме израснаа и ме изведоа на правилен пат. Им благодарам за тоа што се секогаш тука за мене, за тоа што секогаш знаат да ми дадат добар совет и да ми помогнат. Им благодарам за тоа што биле строги и лоши, дури сега сфаќам зошто го правеле тоа. Им благодарам за се‘! Им благодарам на две мои другарки кои секогаш биле тука за мене и да биле моето рамо за плачење. Им благодарам за се‘ што направиле за мене, за сите интересни, среќни и тажни моменти кои ми ги пружиле. И на крај му се заблагодарувам на мојот еден и единствен, но најмил другар, кој секогаш бил и ќе биде тука за мене, кој секогаш знае како да ме утеши, кој секогаш знае да ме расположи кога сум тажна, кој знае да ми даде совет и да биде покрај мене кога никој друг не е. Ве сакам! :l:

7. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    И благодарам нa WomanInlovе која секогаш е тука за мене и во добро и во лошо. Те сакам :*

На WomanInLove му/ѝ се допаѓа ова.
  8. WomanInLove

WomanInLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    268
    Те сакам и јас тебе, највеќе :* фала ти и на тебе, што во најтешките моменти си со мене :hug:

На Unfaithful18 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Им благодарам на моите родители што воопшто не ме подржуваат во ништо..Така само ме прават уште посилна,за да им докажам дека грешат...
    Им благодарам на некои мои многу драги личности,кои се секогаш тука за мене,и јас за нив,и за кои зборот користољубивост не е познат... :*
    И Му благодарам Него...Фала ти Боже,што ми го даде овој живот,оваа шанса...
    :)

10. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    И благодарам на Оффспринг за друштвото ноќеска и за тоа што ме насмеа во тешките моменти...
    Му благодарам на Н... што постои и што ми го разубавува животот секој пат кога ќе го видам!
    Му благодарам на Федерер за сите досегашни успеси, победи, рекорди, настапи, солзи, радости, трофеи... што ме направија среќна и горделива...
    Им благодарам на сите феминки што биле со мене кога сум била тажна...

11. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.490
    Допаѓања:
    2.949
    им благодарам на родителите за се што до сега направија за мене ... :* :* :inlove:
    му благодарам на мојот брат зашто секогаш е тука за мене и секогаш си ја врши улогата на постар брат :) :hug:
    им благодарам на другарките кои секогаш се со мене во најтешките и најсреќните моменти .. :* :hug:
    им благодарам на лоли, ангелче, гоу, хепи грл, тенкаи, вајлд .. :*
    сакам вее :hug: :*

12. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Како прво сакам да им се заблагодарам на моите родители и на моето семејство :)
    Потоа на моите другарки кои секогаш ме сослушуваат и на мојот бивш дечко кој ме научи дека не е се како што изгледа и дека љубовта е слепа :!:
    Па затоа едно големо благодарам до сите вас !!! Ве сакам :*

13. red

red Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2010
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    130
    им благодарам на сите кои биле со мене и кога сум била на дното и кога сум била на врвот посебно на татко ми :*

14. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    ... на baguf4e и veri за советите... и шо ми ја смирија паникава :)

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Им благодарам на мојте другарки кои ми го покажаа вистинскиот пат :f:

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Му благодарам на брат ми кој испадна таков идиот и ме научи друг пат да не му одам по газот.

На Marence.D му/ѝ се допаѓа ова.
  17. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Му благодарам на мојот роднина, а истовремено и мој другар, пријател, брат, советник, слушател...
    Му благодарам за тоа што го направи, што ќе измине толку долг пат за само да биде 3 дена со мене во овие тешки моменти... ;( ;( ;(

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
  18. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    му благодарам на Господ сто секогас е со мене

19. ceca.123

ceca.123 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Му благодарам на мама и тато што ме создале и успеале да ме изведат на прав пат
    на бато-што ми помагаше и покрај тоа шпто мнногу некогаш ме нервираше
    и благодарам на една "другарка" што ме научи да ја сванам суштината на пријателството и на животот што веќе таа "другарка" не е дел од него
    му благодарам на сите што некогаш направиле нешто грдо а со тоа ми дале сила

20. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    и благодарам на џули77 за прекрасните совети и разбирање. :*