Најпрво им благодарам на родителите што понекогаш знаат да бидат срцки, но понекогаш стоки .. Но сепак ги сакам какви и да се, благодарение на нив сум она што сум денес .. Потоа им благодарам на моите ВИСТИНСКИ ДРУГАРКИ кои ми значат премногу и за тоа што секогаш можам да ги викнам ако имам проблем, имам загарантирано рамо за плачење и интересни случки
Им благодарам на моите родители, за се‘. Иако понекогаш не заслужувам да сте толку добри со мене и ви се качувам на глава, иако тоа е ретко..знајте, јас пак ве сакам најмногу. Ви благодарам.
Им благодарам на моите родители кои ме израснаа и ме изведоа на правилен пат. Им благодарам за тоа што се секогаш тука за мене, за тоа што секогаш знаат да ми дадат добар совет и да ми помогнат. Им благодарам за тоа што биле строги и лоши, дури сега сфаќам зошто го правеле тоа. Им благодарам за се‘! Им благодарам на две мои другарки кои секогаш биле тука за мене и да биле моето рамо за плачење. Им благодарам за се‘ што направиле за мене, за сите интересни, среќни и тажни моменти кои ми ги пружиле. И на крај му се заблагодарувам на мојот еден и единствен, но најмил другар, кој секогаш бил и ќе биде тука за мене, кој секогаш знае како да ме утеши, кој секогаш знае да ме расположи кога сум тажна, кој знае да ми даде совет и да биде покрај мене кога никој друг не е. Ве сакам!
Им благодарам на моите родители што воопшто не ме подржуваат во ништо..Така само ме прават уште посилна,за да им докажам дека грешат... Им благодарам на некои мои многу драги личности,кои се секогаш тука за мене,и јас за нив,и за кои зборот користољубивост не е познат... И Му благодарам Него...Фала ти Боже,што ми го даде овој живот,оваа шанса...
И благодарам на Оффспринг за друштвото ноќеска и за тоа што ме насмеа во тешките моменти... Му благодарам на Н... што постои и што ми го разубавува животот секој пат кога ќе го видам! Му благодарам на Федерер за сите досегашни успеси, победи, рекорди, настапи, солзи, радости, трофеи... што ме направија среќна и горделива... Им благодарам на сите феминки што биле со мене кога сум била тажна...
им благодарам на родителите за се што до сега направија за мене ... му благодарам на мојот брат зашто секогаш е тука за мене и секогаш си ја врши улогата на постар брат им благодарам на другарките кои секогаш се со мене во најтешките и најсреќните моменти .. им благодарам на лоли, ангелче, гоу, хепи грл, тенкаи, вајлд .. сакам вее
Како прво сакам да им се заблагодарам на моите родители и на моето семејство Потоа на моите другарки кои секогаш ме сослушуваат и на мојот бивш дечко кој ме научи дека не е се како што изгледа и дека љубовта е слепа Па затоа едно големо благодарам до сите вас !!! Ве сакам
им благодарам на сите кои биле со мене и кога сум била на дното и кога сум била на врвот посебно на татко ми
Му благодарам на мојот роднина, а истовремено и мој другар, пријател, брат, советник, слушател... Му благодарам за тоа што го направи, што ќе измине толку долг пат за само да биде 3 дена со мене во овие тешки моменти...
Му благодарам на мама и тато што ме создале и успеале да ме изведат на прав пат на бато-што ми помагаше и покрај тоа шпто мнногу некогаш ме нервираше и благодарам на една "другарка" што ме научи да ја сванам суштината на пријателството и на животот што веќе таа "другарка" не е дел од него му благодарам на сите што некогаш направиле нешто грдо а со тоа ми дале сила