Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Им благодарам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lux, 27 мај 2010.

1. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    880
    Му бладогарам на Господ Бог кој ми ги дал наааааааааааааааааааааааа.......ј добрите родители и брат кои ги сакам највеке на свет, повеке и од себе си!

2. pinky05

pinky05 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    20
    Им благодарам на моите родители и на сестра ми.Посебно и благодарам на мајка ми зашто е најдобра на цел свет и ми е и мајка и другарка и се.И кажувам се што ми се дешава во животов ме подржува за се.И благодарам што ме родила што ме разбира за се и што ме извела на прав пат.ТЕ САКАМ МАМО НАЈМНОГУ:* и благодарам и на мојата постара сестра бидејќи е најдобрата сестра која ме разбира и ми помага за се... и на крај му благодарам на дечко ми бидејќи секогаш е тука за мене,во сите мои тажни е среќни моменти...се грижи за мене и ми покажува колку ме сака ... го сакам

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  3. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Им благодарам на оние што ме повредите и разочарале во животот затоа што ме направиле уште посилна :) И благодарам на мајками што секогаш ме помага кога ќе ми е најпотребна и му благодарам на сонценцето што секогаш ме теши и е со мене кога ми е најтешко :lol:

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    И благодарам на Спаркс за линкчето од албумот на Калиопи :)

5. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Пиши ми само те молам во ЛП дали е добар квалитетот оти од Rapidshare знае некој чкљ квалитет да се погоди :)

Инаку ноу проблем :)

6. Inna15

Inna15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    им благодарам на луѓето кои секогаш биле тука и во добро и во лошо, кои знаеле да ме насмеат, да плачат со мене кога ми е најтешко, да ме утешат и да ми дадат совет, да ме гушнат кога ми е потребно, кои се радуваа на моите успеси, и кои имаат посебно место во моево срце :*

7. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Му благодарам на татко ми....за се.......се што правеше, правеше за мене...се грижеше, вложуваше, веруваше во мене и се радуваше....но не е тука да се радува највеќе на целиот свет, сега кога ги собирам плодовите од нашата заедничка животна сеидба....да се радува што сум најсреќна со човекот кого го сакаше како син...и иако го познаваше кратко...не погреши...

Му благодарам на маж ми..........затоа што ја презема улогата на татко ми во мојот живот...се грижи, ме мази, пази, верува, вложува, живее за мене.....му благодарам што во исто време ми е и татко, и брат, и другар и најдобриот сопруг, поради кој најубаво место на светот ми е домот......каде во неговата прегратка сум заштитена од се на светот...за мене нема неможам, несакам, немам...ќе украде, ќе убие, ќе најде сила...за се.........само јас да сум среќна...немам зборови доволно за да му заблагодарам за се....

Му благодарам на дедо боже за овие две човечиња во овој живот...бескрајно му благодарам....

и на мамичка и благодарам....за се...немаме баш таков однос, како со татичкото мој, многу бара, многу очекува, скоро никогаш не е задоволна од мене......не дозволува и не прифаќа мој ,,кикс,,.............но најмногу и благодарам за тоа.....високите очекувања нејзини беа товар кој го носев, но товар кој направи се во животот да ми изгледа полесно откако го симнав тој товар, откако исполнив најголем дел од тие нејзини, малтене ,,спартански,, очекувања, ....

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  8. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    429
    Им благодарам на моите родители што се секогаш тука за мене, и благодарам на мојата најјјверна другарка што секогаш е со мене и во добро и во лошо... таа е единствената што не ме повредила до сега..
    и последно му благодарам него за се што ми направи... затоа што после него сум посилна... а тој еден ден ќе ја бара старата личности која не ја сакаше :)

9. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.756
    На очиве што гледаат, на умов што мисли, на рацеве што пишуваат, на срцево што чука и го чека својот херој.
    Им благодарам.

10. baby.90

baby.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    197
    Им Благодарам на моите родители што ме створиле, ме сакаат најмногу и што се грижат за мене!!!
    Му благодарам на брат ми (кој мн ме нервира ама многу ме сака) за се.
    Му благодарам на дечко ми кој ми дава неизмерна љубов, кој се труди да ми биде најдобро, кој е со мене секогаш кога треба, кој ми ги исполнува сите желби, кој се грижи за мене повеке од сама себе, којме штити, кој ми дава сигурност, кој ме прави безгрижна!
    Му благодарам на моето кученце кое ми ги лечи болките во стомакот.
    Им благодарам на другарките и пријателите кои биле секогаш достапни за мене.

И најнајнајголемо благодарам на Дедо Боже што ги имам сите овие луѓе покрај мене!!!

Овие луѓе се моето непроценливо богатство!!!

11. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Му благодарам на татко ми за вчерашниот ден затоа што ми го направи посебен :hug:
    За позитивната енергија и за двете шнолички, што ми даде пари да си купам денеска :* Ти благодарам татичко!

12. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Им благодарам на сите што денес си добија единици физика и овозможија професорката да не стигне до мене, ви ветувам ќе научам за нередниот час :bow:

13. yes

yes Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    18
    Им благодарам на мојте родители
    1.Што ми подариле живот
    2.Што ми подарија брат за да не сум сама и во радост и во тага
    3.Што направија да имам толку убаво и весело детство
    4.Што сегогаш и за се имаа разбирање
    5.За живот како од бајка
    6.Што ме извадија на прав пат и не направиа исфрустрирано дете од мене
    7.Им благодарам за моментите кога сме се смееле заедно
    8.Им благодарам и затоа кога ме бодреа и ми ги бришеа солзите кога ми беше најтешко
    9.Им благодарам и на сите мој пријатели кога секогаш стоеа до мене,и ме подржуваа во се,за сите прекрасни моменти поминати со нив
    10.И на крај ви благодарам и вам што ве имам за пријатели иако сте виртуелни :D

14. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Вака прво да им се заблагодарам највеќе на моите родители, затоа што се секогаш моја поддршка, моја потпора, размо за плачење, некои со кои ке споделиш среќа, понекогаш тага од се по нешто.
    Потоа да се заблагодарам на форумџикиве што ми дадоа волја за да го постигнам тоа што долго време го посакував.
    Да и се заблагодарам на една другарка и фала да и кажам што ме изгоре, ме однесе на дното и воедно ме научи да не верувам во другарки.

15. Marucu37

Marucu37 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    11
    Благодарам на сите заради кој сум плакала , без нив никогаш немаше да се смеам. Благодарам на сите кој го рушеа мојот понос, без нив никогаш не би била тоа што сум. Благодарам на сите кој доваѓаа и заминуваа од мојот живот,даделе малку , а однеселе многу , без нив не би научила да ценам некој работи. И на крај... БЛАГОДАРАМ НА ТИЕ ШТО ОСТАНАА !!

16. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Му благодарам на сонцето што изгреа денес! :rofl: Благодарна сум што сум жива, здрава, се ми е на број... И благодарам на мајка ми која ми е пример за изградена личност, за се што направила за мене. И благодарам и на сестра ми што ме трпи кога сум неподнослива. :wasntme: Му благодарам и на моето куче кое ме расположува во секое време и буди насмевка на моето лице... Колку сум била среќна :)

17. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    ... на сите партизани и партизанки кои смело се бореле за ние денес да дремеме на Фемина. :bow:

На unhappyy и LivingGlam им се допаѓа ова.
  18. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Им благодарам на сите оние кои ме мразат,покрај нив сфатив колку вредам !!! :devil:

19. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    Сакам да му се заблагодарам лично него , а и често ја користам секоја прилика да го направам тоа колку за потсетување дека никако не заборавам на неговата човечност.Фала што си човек над луѓето и имаш невидено трпение

20. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.756
    На родителите мои! Зошто ме сакаат и никогаш ништо не ми забраниле...
    На вујче, што денес двапати се враќаше од салонот за мебел за да ни ги донесе шкафчињата.
    На другарките, што ме трпат бескрајно :)