Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Им благодарам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lux, 27 мај 2010.

1. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Им благодарам на моите идни свекор и свекрва што утрешниот ден нема да се приберат дома и ќе ни ја остават цела куќа на располагање мене и на дечко ми ,сами , јас и тој :)

2. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    ГОЛЕМО БЛАГОДАРАМ за Серафима, имаш многу големо срце мила. :*

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Кој и да го прочита ова ќе си помисли дека сум ненормална. Ама ако, не се лутам :wasntme: .
    Им благодарам на моите мачки што ме сакаат повеќе од што ги сакам јас. :inlove: Многу сте лоши бебиња мои, ама секогаш сте околу мене кога ми е најтешко. Веќе е очигледно дека тогаш намерно правите глупости за барам малкуцка да се :) И жалам за тоа што се случи денеска, ќе ве сакам вечно! Бидете силни Д и М, знам дека можете! С и Ц се надевам нема да направите беља. С ради тебе ќе го изгубев животот те молам не се пикај повеќе по туѓи дворови, барем не уште месец, два.

4. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    на колешките од персоналот шо се фини и весели и ми помагаат околу снаоѓањето во работата ;)
    и секако за прекрасната вечер (сношти) :inlove:

5. feminamk

feminamk Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    20
    На мама и тато што воопшро постојам
    На моите најмили брат и сестра без вас животот не е вреден
    На него за прекрасните моменти поминати заедно
    И ви благодарам на вас феминки што сте секогаш тука за совет :*

6. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Секако дека прво би им се заблагодарила на мајка ми и на татко ми, што сум на овој свет. Им благодарам на тоа што ме воспитале како што треба, и се трудат да ме изведат на вистинскиот пат, и тоа им успева. Им се заблагодарувам за тоа што имаат потполна доверба во мене, иако многу пати сум ги разочарала. Му благодарам на брат ми, затоа што без него, животот не би ми бил ист. Братот е најдобар другар, подарен од БОГА. Заштитник. Во добро и во лошо. Моето семејство ми е најважно на свет.
    Им благодарам на моите две најдобри другарки, што се тука секогаш, знам на кого да се потпрам, да се смееме за глупости, и да плачеме заедно.
    Му благодарам НЕМУ што ме научи што е љубов. Можеби сме скарани во моментов, но му благодарам за љубовта што ми ја давал, и за нежноста, топлината...

Ви благодарам вас, Феминки за форумов и за сите совети кои ми ги имате дадено :*

7. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Им благодарам на моите прекрасни родители кои вцера куќата ми ја направиле цакум пакум,додека јас се излежував на плажа и шопингував.Ве сакам најмногу :inlove:

8. bleff

bleff Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    19
    Ти благодарам мамичке.... сеуште знаеш како да ме импресионираш

9. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Благодарам тетка З. што го правиш тоа за мене иако не мораш!! Благодарам....

10. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    На мама и тато што ме направиле , што ме исчувале и што направиле човек од мене :inlove:
    на Горниот , што имаме мирен и убав живот . :)

11. WhiteButterFly5

WhiteButterFly5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    69
    Им благодарам на сите што ме повредиле. Денес заради нив сум 1000 пати посилна од тогаш. :)

На Shana му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.756
    На мама и тато, зошто уште силно се љубат, и хармонијата што ја чувствувам ме прави силна.

На моите другарки, зошто преку нив се осознавам себеси.

На поезијата, зошто ме чува од зли мисли.

На музиката, зошто ми го крепи срцето и духот.

13. Doris-Sk

Doris-Sk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    33
    Им благодарам на сите:
    - што ме сакале и што не ме сакале
    - што ме мразеле и не ме мразеле
    - што ме почитувале и што не ме почитувале
    - што ме лажеле и не ме лажеле
    - што ме оговарале и што не ме оговарале
    итн.

14. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Им благодарам на моите родители кои се секогаш тука за нас(мене и сестра ми),кои секогаш се трудат да ни ги исполнат сите желби и успеваат,кои не воспитуваат правилно, и покрај тоа што работат 8 саати на ден и се многу уморни секогаш ни се насмевнуваат и не ни даваат да ѓи видиме нивните изморени лица! Им благодарам што и покрај тоа што имаат многу обврски наоѓаат време да не однесат во парк,золошка,рамстор,центар... Им благодарам што се трудат да ни овозможат среќно и безгрижно детство! :inlove:

15. katrin96

katrin96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2011
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    9
    им благодарам прво на мама и тато што сум тука на овој свет :) ,им благодарам на сите што беа и што ќе се до мене кога ми е тешко. ти благодарам на тебе глупачо што ме отргна од сељак како што е он,во секоја смисла на зборот не ме напраи мене идиот и будала него се правиш самата себе, не дека сум ти љубоморна него не те познавам еј.за него се кје дадев сите ќе ги убиевв а ти со него отиде ехх девојче почнуваш да си ги редиш ако ако.со него нема да си вечно заедно кога и да е ќе раскинете а јас твојта "другарка" ќе ти затребам некогаш но касно ќе биде , со љубов катринка ;)

16. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.687
    Допаѓања:
    5.451
    Конечно можам да им се заблагодарам на сите другарки/другари/познаници,бидејки сега точно знам кој каков е,и нема некој што ке ме изненади.Проценката е готова.Им благодарам што сепак успеаа да ги испопокажат вистинските лица и да ми олеснат.

17. Dragannah

Dragannah Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    85
    Им благодарам на моите родители бидејќи прават СЕ за да имам добра и сигурна иднина,да бидам успешен човек. Тие ми даваат мотивација во животот и ме водат на прав пат. :)

18. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    1.793
    Им благодарам на мојот најдобар другар бидејќи секогаш е тука да ме сослуша и да ми даде добар совет; и на мојот брат, за прекрасното ланче што ми го подари, без посебна причина. :) :*

19. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    И благодарам на сестра ми (по душа) за се :hug: :hug: :hug:

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член