На дадичка, што дојде да ме посети . Спојлер Со душа те чекам повторно да дојдеш. Само те молам погоди го потопол денот, да можеме да излеземе и да прошетаме .
Им благодарам на моите родители што направиле (и се' уште прават се за мене и сестра ми) во животот. И' благодарам на сестра ми што е таква каква што е, не можам да дишам без неа и нејзините двајца клинци. Му благодарам на дечко ми што е секогаш покрај мене, во добро, во лошо, во тага, во среќа..... Им благодарам на моите две најдобри другарки кои ми биле поддршка и помош секогаш кога ми притребала.
Му благодарам на Господ за се'. И на мајка ми. И на феминките кои ми помогнаа во една ситуација, ве гушкам луѓе
Им благодарам на сите досега што направиле да се чуствувам среќно,исполнето... Им благодарам на сите кои ме научиле на нешто корисно во животот...
И благодарам на мојата мајка, што ме израснала и што била секогаш со мене, што никогаш не ми го свртела грбот, и што ме направила тоа што сум сум сега, што ме направила среќна и успешна
Им благодарам на моите родиители од се срце, затоа што успеаа од нивната ќерка да направат личност која што е силна, храбра и сл.. и на мојоот брат, кој го сакам најмногу !! а пак секако им благодарам и на оние кои ми се во мојот живот и кој го прават прекрасееееен
На моите родители.Затоа што даваат се најдобро од себе за мене,затоа што добро ме воспитале.Не сум татина и мамина принцеза за тоа најмногу им благодарам. И се разбира на музиката.
И благодарам нејзе за секое - те сакам мамо. На сестра ми - Те сакам Нена. На мајка ми- Те сакам чедо. Нему- Те сакам љубов. Е- те сакам пријателке. Им балгодарам на сите овие горе за нивното те сакам..