Највројатно кај секој различно јас додека го пиев дабростонот добив менстуација и тоа обилно уште прв ден и тогаш веднаш го прекинав. Ако е розеникава крв провери си бета преку крв, ако е потемно крварењето без разочарување
Па да, различно е кај секого, некој добива без разлика на прогестеронската терапија, а некој не добива додека не прекине со терапијата. Јас па 7-10 дена по прекинување добивам, а пред тоа ни розево ни кафеаво. За агонијата да ми е што подолга, како малку да е што сум дознала дека неуспешна ми била иуи или инвитрото
Кај мене менструација почнува на 2-3 ден откога го прекинувам Дабростон.. Но вчера имав и јас светло розево али многу малку,но ако ми се повтори ќе се јавам кај Др инаку сеуште ми е рано за тест,иуи ја правев на 12ти а примам Дабростон,Аспирин и Естрофем.Сепак се надеваме дека розевото е знак на имплантација
Кој ден од иуи ти е?Која по ред?Кај мене на првата иуи немаше ништо но за жал заврши неуспешно,а сега за втората на 6ти ден од иуи ми се појави розово(светло црвени) али само еднаш...
Какво е крвавењето? Слабо или обилно? И на кој ден по инсеминацијата? Нема прекинување сега со Дабростон, нема добивање, розевото ќе биде имплантација! Розево за две розеви ||
Од кога се зачлени на форумов во исчекување бев кога ќе го покажеш позитивниот тест,со среќа честитки.
Одма отворив сабајлево форум за твојот тест,браво браво,честитам од срце,со лесно до крај и Господ да те чуват