Мене не ми се верува ќе земам уште еден тест Само солзи ми течат не запират Да ви се врати на сите сите ќе ве повлечам Таква нога имам за брзо по мене мили мои многу ви благодарам најголемата подршка И да се множат инсеминацијите
Јас се спремам за прва инсеминација месецов,огромна надеж ми даде,се радвам ко за себе,уживај си во овие бесценети моменти
Етееее знаев жими се аиииии ко јас да го правев тестот толку сум возбудена. Браво девојче,ете колку само значи позитивната енергија и вербата што ја имаш БРАВОООО со лесно да ја износиш бременоста мила и те чекам во труднички Проверувај и преку крв да видиш како расте бета и на лекар кој ти ја правеше да те опреми со терапија ,и многу да се пазиш и да мируваш.
ЛЕЛЕЕЕЕЕ Знаеввв многу ми е мило срцка ЧЕСТИТКИИ!!!! Ајде сите една по една да си дочекаме вакви убавини
@Lara 27 Честитки мила ме наежи целата ептен се израдував за тебе со лесно нека тие и само убавини да имаш во целата бременост,влечи не и нам со тебе
@Lara 27 ова ти озбилна си ? Се шалам девојче* Браво!!!!!!!! Доказ дека храбрите и упорните успеваат ! Со лесно драга Лара Да си имаш лесна и убава бременост
Женички во Недела кога станав имав малку розеникаво,и потоа ништо толку беше,нормално се и сега пред малку бев во вц на тоалет повторно траги од крв (долен веш и секојдневна чисти на нив ништо нема).Инсеминацијата ја правев на 12ти и нон стоп имам тапа болка како за добивање.Дали и покрај Дабростон што примам има шанси за добивање ако е и овај пат неуспешно?Првата иуи ништо од ова што сега ми се случува немаше.Ве молам за совет и дали некој има поминато вакво нешто
Ако добиваш одма ќе добиеш како што ти доаѓа секогаш, бар мене и покрај Дабростонот ми дојде регулар на време по точно неможеше да биде. Мислам дека ти е рано за добивање, можно е да е бременост бидејќи има светла крв, дај боже мила
Дај боже да е тоа што сите го посакуваме А за редовна менструацијами е рано обично добивам на 30-31од месецот зависи ден два порано или покасно(паника ме фаќа)...
Важен е Аспиринот, особено што ти и спонтан си имала порано. Не прекинувај ама баш со ништо! Провери бета и по 48 часа пак провери, да се види дали правилно расте бетата. И јави се кај докторот за насоки, можеби ќе ти каже некои витамини да додадеш. Пиеш фолна киселина? Ништо прекинување на своја рака