Па незнам дали е важно гледам бројки незз колку улога играат Не сум многу информирана ...а втора правевте?
Ни јас не сум многу .. еве @0ли мислам дека е од поискусните во групава, па ако сака да ни подобјасни околу вредностите на спермата или некој друг кој го поминал овој пат пред нас. Не, втора најверојатно во март, бидејќи првата ја правевме во јануари.
Мене кога ме правеа иуи првата пат имав 2 фоликули на десен јајник 21мм а на левиот исто 2 фоликули 23 и 24мм А сега за втората иуи имав на десен повторно 2 фоликули 17 и 19мм а на левиот само еден 16,5мм А обработени сперматозоиди мислам дека 50мил беше сепак кога ке сум дома ке треба во наодот за сигурност да проверам за спермата Вашите фоликули колку беа,колку сперматозоиди добивте?
Супер бројка е тоа. Со обработката на спермата мислам дека остануваат само брзоподвижните сперматозоиди. Сите што правите инсеминации имате и ХСГ?
На левиот јајник пред инсеминација беше 25мм се сомневаа на циста...па го чекавме тој на десниот и баш дента беше во фаза на пукање....а за други не ми спомнаа инаку 30 мил. сперматозоиди прочистени...
Да имам десниот одма пушти левиот потешко...докторот виде снимка вика пуштил Каква е твојата приказна Оли?
Подолга е мојата приказна Накусо: повеќе години безуспешни обиди, 4 инсеминации, две инвитра и припрема за трето за трета среќа
Нешто за мојов пастув Пошто не разбирам милиони билиони само знам дека имаше проблем со брзопроодните па примаше терапија и така..