Во Плодност. Фала ти многу . Се надевам на успех и дека немаме тешка аглутинација и дека би ја надминале со инсеминација,зато јас бев многу среќна со овие подвижниве шо излегле. Сепак ќе чекаме резултати од антиспермалните,зошто ако ги имат тој џабе инсеминации,ќе мора инвитро. Ми спомнаа некој МАР тест,ама нели ко ќе ги добиеме резултатите од имунолошките испитувања не би имале потреба од тоа така? Плус планираме и спермограм на хистологија.
Кој ден ти е од инсеминација? Ајде сега овие подвижниве нека се изборат и нека оплодат, тие се јунаците. Сега имаш задача да уживаш и да чекаш позитивен тест, а со ред ќе му ја мислиш за другите работи ако има потреба. Направете и на хистологија, а и со уролог можеби е добро да разговарате. Ама сега убава мисла, другото настрана!
Утре сабајле бета провери си и ќе знаеш дали си бремена и да си докупиш Утрогестан за да продолжиш со поддршката. Пуштам среќа за ||
Deneska od GAK go zemav otpusnoto pismo i pisuva deka po procistuvanjeto na spermata ima 16*10na 6 dali e dobar rezultatot ili...
Жени јас планирам накај 5-6 иуи и ќе одам до крај не се откажувам Е сега прашањето ми е дали некој има искуство со домашно вино старо повеќе од 3 год и рен - го прочитав на повеќе места низ нетов (можеби прашањево не.е за овде но да пробам) Бај д веј многу е грдо за пиење
Јас го пиев многу е гадно ама нели се ќе пробаме кај мене немаше резултати а имам читано дека как некој имало позитивни резултати
Одиме до крај и не се откажуваме ќе пробаме се што ни нуди природата и ќе успееме само со позитивни мисли и јас читкав дека имало позитивни резултати, а ти како го пиеше после 7 ден откако ти заврши циклусот и по 1 чаше ракиено или?
Да така го пиев на сабајле на гладно само што станував испивав по една чашка. Инаку ако правиш иуи биди максимално опуштена и не мисли на тоа. Јас утре сабајле се надевам ќе ги видам долгоочекуваните II
...ве читам и се чудам како се сложувате да финасиски се трошите за нешто што механички се одвива, наместо полов орган да „влезе“ во вагиналниот отвор, интраутерината инсеминација е постапка при која спермата директно се вбризгува во матката на жената со рака на гинекологот, и ќе настане бременост ако по природен пат не се случи......вака со рака на гинекологот ќе ја биде? аман ... и друго, не се плашите да можеби во спермата од вашиот сопруг без ваше знаење може да „ се смеша сперма од донор“ која е „појака“ со сперматозоиди ако вашиот маж има „млитави неподвижни, полуживи сперматозоиди“ ...дали тоа ви го гарантира некој? ја гледате со ваши очи од каде иде спермата? мислам ејјј, ај да речам вештачко оплодување...ама ова инсеминација е само трошење финасиски средства и добивање дополнителна депресија поради неуспехот на истата!
Ти ја пуштам цела среќа на светов и се молам за тебе да добиеш 2 ||, јас овој месец решивме со мм пауза психички да се опуштиме па нареден месец одам на 2ра иуи Дај Боже да бидни со природава инаку еве веќе 3 дена проверувам овулација преку maybe baby микроскоп и имав 16мм фол во петокот, викендов беше бурен па се надевам и на овој начин да бидни само со Господ напред се ќе биде, а денес почнав со винцето па ќе видиме што ќе биде Поздрав и ти посакувам за брзо ||
баш со рака истура докторот, со никаков инструмент, свршава он на раката на докторот и докторот ја истура внатре ако има млитава сперма не те ни праќаат на инсеминација
Па не мора да не читаш и да се чудиш,.... ете ова е нашата негативна нација, ... секој се надева на нешто