Бијонсе со заговориве ко баба ми на времето”Пази да не ти стават дрога во кока-колата,пред тебе да ја отворат Кај ставаат јака сперма,за другарка прашувам
Нас ни дадоа резултат со јака сперма. Изгледа сакат да ни подметнат друга а ние да мислеме дека таа на мм е јака ... мме на лаборантите
Замисли па и од некоја позната тв фаца да ти била спермата, уффф... и тоа све гага! нек има за народ, туууу па не е сапун да се потроши...
Осекам некои слаби болки како да ќе ми дојде (дај боже ич да не дојде) сабајле правев тест и ми се виде како втора бледа линија ама не сум сигурна. Така да ќе почекам денес ако не добијам утре одам преку крв да испитам
Симптомите се скроз исти као за добивање само не добиваш.Почекај денес па утре направи преку крв да не си ја мачиш главата .
Викаш исти се?Кај мене е уште рано,ама нели се набљудувам сакала неќела па како да ме фаќа некој благ пмс
Утрогестан и дабростон дали се исти? Дали исто им е делувањето? Мене ми дадоа Утрогестан 14 дена вагинално,претходно дабростон пиев и некако дабростонот се полесни за конзумирање.
Исто и јас го пиев,јас сум со Полицистични јајници и најверојатно си реков дека мора да од него имаше пукање на цисти ,што имав болки многу а тоа да биде од течноста што не се абсорбирала од пукањето на цистите па инфузии примав,и го прекинав ама секој различно делува нема штета да се проба.