Јас одев 3 месеци со ред и ги следев,се ми беше уредно и нормално со по еден убав фоликул,за тоа шо си пишала погоре полицистични немам,2 години земав контрацептиви па можда зато си имам малку поголемки резерви
Јас колку што сум слушала мислев дека Амх над 3 означува пцос. И сите што ги познавам лично ,а имаат пцос , нивниот Амх е баш сличен на твојот. Ама ваљда докторот ќе ти е кажал ако си со пцос
Не сум сигурно,прередовни менструации имам,никогаш во животов ни месец не ми скокнала,точна ко саат и немам цисти,редовни овулации,знам зш 3 4 месеци со ред одев на фоликуметрија.
Феминки денес испитував бета пак и падната е такаа да и мојата втора инсеминација е неуспешна. Одиме напред со нови сили
Баш ми е жал Ниска беше малку бетата и се надевав дека подоцна се имплантирало и дека ќе се дуплира за два дена Дошло до бременост, веројатно станува збор за биохемиска. Но верувам дека набргу ќе си останеш пак бремена
Тоа е кога не се имплантира ембриончето како што треба. Еве во темата Биохемиска бременост имаат пишувано искуства. https://forum.femina.mk/threads/Биохемиска-бременост.16140/
... сакав да ти напишам и да ти објаснам, ама беше пресреќна и честитки околу тебе, па погрешно ќе ме сфатеше, резултатот не ти беше показател дека ти беше успешна инсеминацијата ниту пак бледата црта не е мерило, ама ај си реков да си ќутам! затоа подобро да не веруваш да не очекуваш и да бидеш изненадена, отколку така да се радуваш па после разочарувањето е потешко! ..јас сакав да прашам пред некој ден, читајќи овде... колку често имате сексуални односи , во кое време ден/ноќ и во кој стил?
Никако и никако не можам да те разберам со која цел си во темава ?! Ништо злонамерно , ништо провоцирачки нема од моја страна ,ама навистина не си ми јасна , каква е поентата на твоето пишување овде?
а ти со која цел си тука? што пречи ако јас објаснувам некои работи? истото го пишувам и кај тиреоидеа, кај вакцините....може некој ми пишува ЛП се советува... некој ме игнорира, неко не ме чита....тебе ти пречи ли? ете прашувам дали се има сексуален однос барем секој втор ден....дали стилот е различен да би на природен начин се „задржи“ спермата во себе... или ова е чисто за инсеминација? ,,..идам на инсеминација....јупииии успешна е.... за жал не е успешна...идеме пак...и пак... и пак ?...,,,, и толку? тоа е темава? све што е вон нешто да се каже дополнително е вон тема?
...ете чист пример за подбивање! ...ете зашто членкава се уфрли со ваков коментар без да прочита или знае за што се работи? колку да каже нешто, нормално во негативна конотација!